Acasă Eveniment Jandarmii din Timișoara au prins un bărbat care a fugit după ce...

Jandarmii din Timișoara au prins un bărbat care a fugit după ce a provocat un accident rutier cu victime

DISTRIBUIȚI

Duminică, în jurul orei 17.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timișoara, aflat în executarea misiunii de menținere a ordinii publice, a reușit să prindă conducătorul unui autovehicul implicat într-un accident rutier, fugit de la fața locului, împreună cu pasagerul.

Jandarmii au fost alertați prin dispecerat, de faptul că, pe o stradă din zona de patrulare, avusese loc un accident rutier, iar persoanele din autoturismul implicat- doi bărbați, fugiseră de la fața locului. Aceștia au pornit în sprijinul colegilor polițiști, în căutarea celor doi, identificându-i la scurt timp, ascunși printre mașini, la câteva străzi distanță. Din primele verificări efectuate, cei doi tineri în vârstă de 19 ani, sunt cetățeni ucrainieni, persoana vizată a condus autovehiculul fără drept, iar comportamentul lor a trezit suspiciuni rezonabile privind consumul de alcool.

Ulterior, persoanele identificate au fost conduse la secția de poliție și predate organelor competente cu efectuarea cercetărilor.

Comentarii

comentarii