Acasă Eveniment Jandarmii din Timișoara merg, de Revelion, și la Deva, Hunedoara sau Arad

Jandarmii din Timișoara merg, de Revelion, și la Deva, Hunedoara sau Arad

DISTRIBUIȚI

Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara va asigura paza la mai multe evenimente cu public în noaptea dintre ani. Vor fi trimise echipaje inclusiv la Deva, Hunedoara sau Arad. Acest tip de misiuni au devenit deja „tradiționale” pentru echipajele grupării.

„Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara se vor afla în teren și vor veghea în noaptea dintre ani, la prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, îndeosebi în locuri în care au loc aglomerări de persoane. Jandarmii vor fi prezenţi pe timpul manifestărilor desfăşurate atât în zona de competență, în special în locurile în care vor fi organizate spectacole cu public numeros, cum ar fi: Deva, Hunedoara, Vulcan; cât și în colaborare cu celelalte instituții din domeniu, în marile orașe ale zonei: Timișoara, Arad, unde sunt anunţate spectacole de Anul Nou şi la care sunt aşteptaţi să vină mulţi oameni”, transmite sublocotenent Daniela-Mihaela Gintaru, ofițerul de Informare, relații publice si cu publicul al Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara.

Ca de obicei, jandarmii caută să prevină faptele antisociale, dar și să fie respectate normele legale atât în privința articolelor pirotehnice, cât și cele pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Pentru prevenirea incidentelor, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara sfătuieşte pe cei care vor participa la spectacolele din aer liber organizate de Revelion să nu aducă artificii, petarde, sticle ori cutii metalice cu băuturi alcoolice şi să nu forţeze cordoanele de ordine. Vă reamintim că deţinerea, comercializarea sau folosirea, fără autorizare, a obiectelor pirotehnice, constituie infracţiune”, mai transmit reprezentanții jandarmilor timișoreni.

Comentarii

comentarii