Acasă Actualitate JAXI, ISILENT și IMOGEN vor fi prezenți la a II-a ediție a...

JAXI, ISILENT și IMOGEN vor fi prezenți la a II-a ediție a circuitului de League of Legends și Counter-Strike 2, la Shopping City Timișoara

DISTRIBUIȚI

Pasionații de gaming sunt așteptați la un eveniment de senzație, intitulat Esports Kings, care va avea loc pe 9 iunie, de la ora 12:00, la Shopping City Timișoara. Centrul comercial va găzdui cea de-a II-a ediție a circuitului de League of Legends și Counter-Strike 2.

Iubitorii de gaming sunt invitați să participe la cel mai mare circuit de esports din România. Evenimentul va fi marcat de prezența unor streameri populari din lumea gamingului: Jaxi, Isilent și Imogen, care vor veni în Shopping City Timișoara pentru a-i susține pe concurenți. Participanții se vor putea bucura de o sesiune foto și autografe cu gamerii lor preferați.

Pe lângă competiția principală din Shopping City Timișoara, fanii și participanții evenimentului au șansa de a câștiga produse speciale din aria jocurilor video prin înregistrarea în aplicația SPOT.

 Competiția este deschisă tuturor echipelor dornice să își testeze abilitățile și să concureze pentru un PrizePool de 15.000 euro. Circuitul Esports Kings se desfășoară în 7 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, timp de o lună, în orașe din toată țara. Printre acestea se numără: Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Brăila, Timișoara, Constanța, Craiova și București. Echipele câștigătoare din fiecare oraș se vor întâlni în marea finală care va avea loc la Mega Mall București, pe 27 și 28 iunie 2024.

În 2023, la prima ediție Esports Kings, 390 de echipe au participat în competiții video de renume precum Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends, acumulând în total 68 de ore de joc, iar peste 6000 de utilizatori s-au înregistrat la turneu.

Esports Kings este un eveniment al NEPI Rockcastle, organizat de Dăescu Borțun Olteanu și Nexus Gaming și susținut de Old Spice, alături de Vodafone, George, KFC, Cinema City, PRO Arena, Sport.ro și Virgin Radio.

Mai multe detalii despre eveniment și înscrierea la acesta pot fi găsite pe site-ul oficial. Cei care își doresc să rămână la curent cu ultimele campanii ale centrului comercial pot accesa Shopping City Timișoara.

Comentarii

comentarii