Acasă Actualitate John Malkovich și echipa artistică a spectacolului „Comedia Infernală” au ajuns la...

John Malkovich și echipa artistică a spectacolului „Comedia Infernală” au ajuns la Timișoara – foto

DISTRIBUIȚI

Actorul american John Malkovich a ajuns marți seara, 18 iulie, la Timișoara, cu o cursă Munchen-Timișoara. Malkovich și  echipa artistică a spectacolului “Comedia Infernală” („The Infernal Comedy”) au venit cu o cursă de linie, la clasa business. Delegația numără peste 30 de persoane, cei mai mulți fiind artiști ai Orchestrei Academiei din Viena.

Faimosul actor John Malkovich va avea trei spectacole la Timișoara. Prima reprezentație a spectacolului “Comedia Infernală” va avea loc joi, 20 iulie, de la ora 19.00. Următoarele două se vor juca pe scena TNT vineri, 21 iulie, de la orale 16.00 și 19.00.

John Malkovich, secondat de celebra orchestră a Academiei din Viena și de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss, construiește cu fabuloasa lui prezență și cu uriașul său talent autobiografia fictivă a criminalului în serie Jack Unterweger, cel care, în anii ’90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia.

Actorul, producătorul și regizorul John Malkovich s-a născut în 1953, în statul american Ilinois, într-o familie cu rădăcini croate, germane și scoțiene.

Tatăl lui, Daniel Malkovich, a fost editor la o revistă politică, iar mama lui, Joe Ann, a fost patroana ziarului local Benton Evening News.

A urmat școala catolică dintr-o suburbie a orașului Chicago.

Cariera și-a început-o în teatru, jucând în mai multe musicaluri, el făcând parte și dintr-o formație de muzică folk și rock.

Malkovich a apărut în peste 70 de filme, iar pentru rolurile sale în filmele “Places, Heart” și “In the Line of Fire” a fost nominalizat la Premiile Oscar, BAFTA și Globul de Aur. De asemenea, rolurile sale în filmele “Empire of the Sun”, “The Killing Fields”, “Dangerous Liaisons”, “Con Air” și “Changeling” au fost foarte apreciate de către critica de specialitate.

Comentarii

comentarii