Acasă Sport Jucătorii echipei Padeşul Nădrag, din divizia Promoţie, vor pleca în cantonament la...

Jucătorii echipei Padeşul Nădrag, din divizia Promoţie, vor pleca în cantonament la mare

378
DISTRIBUIȚI

În luna octombrie 2010, atunci când ţara noastră era în plină criză financiară, primarul comunei Nădrag, Liviu Muntean, s-a gândit că ar fi bine să mai aducă zâmbetul pe buzele localnicilor, care îşi duc traiul de pe o zi pe alta. Aşa se face că acesta, împreună cu consilul local din localitate, a aprobat o sumă de 10.000 lei pentru cumpărarea de echipamente pentru echipa din localitate, Padeşul Nădrag, care joacă însă doar în divizia Promoţie, adică în liga a VI-a. Ca şi cum aceşti bani nu ar fi fost suficienţi, acelaşi consiliu local, în frunte cu acelaşi primar au aprobat un nou proiect de hotărâre prin care jucătorii acestei echipe vor pleca în cantonament la mare pentru a efectua un stagiu de pregătire.

În 2010, Primăria Nădrag era la un pas să intre în incapacitate de plată

La mijlocul anului trecut, angajaţii primăriei Nădrag îşi făceau griji pentru că erau semnale că nu vor mai primi bani de salarii. Timp de câteva luni salariile acestor oameni au venit tot cu întârziere pentru că primăria nu mai avea bani, iar datoriile acesteia către diferite societăţi erau de aproximativ 800.000 de lei.

Cantonament pe banii Primăriei Nădrag

Potrivit viceprimarului comunei Nădrag, şomajul în această localitate a ajuns la aproape 22 la sută. În tot acest timp, jucătorii echipei de fotbal stau cu bagajele făcute şi aşteaptă „cantonamentul” pe care îl vor efectua la mare, pe banii celei mai săraci primării din judeţul Timiş. Viceprimarul şi chiar primarul comunei Nădrag văd lucrurile din altă perspectivă. Cei doi edili din Nădrag spun că băieţii de la fotbal merită să plece în vacanţă pentru că sunt pe primul loc. „Dumneavoastră nu aţi vrea să primiţi o primă la final de an? Aceşti tineri, care sunt pe locul 1 în divizia Promoţie, nu primesc bani pentru meciurile câştigate. Eu consider că aceast cantonament este ca un premiu pentru ei. 20 de jucători vor pleca la Eforie Sud, iar nota de plată pentru stagiul lor de pregătire nu va fi mai mare de 8.000 de lei”, spune Liviu Muntean, primarul comunei Nădrag.
 

Comentarii

comentarii