Acasă Economic JYSK România deschide la Timișoara cel de-al 33-lea magazin din țară

JYSK România deschide la Timișoara cel de-al 33-lea magazin din țară

1056
DISTRIBUIȚI

jysk-timisoara-2-deschidereJYSK România, retailerul danez de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, deschide un nou magazin în Timișoara. Cu o suprafață totală de peste 1300 mp, noul magazin JYSK din bulevardul Antenei nr. 2, Timișoara, va fi inaugurat joi, 5 mai, începând cu ora 08.00. Noul magazin va fi cel de-al doilea magazin din Timișoara și cel de-al 33-lea din țară.
Pentru că fiecare nou magazin reprezintă un motiv de sărbătoare, JYSK a pregătit un eveniment special. Clienții care vor veni în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu muzică, baloane, o cafea bună care să le dea energie pentru toată ziua și un croissant delicios. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minimum 50 de lei vor primi cadou câte o pernă cu umplutură naturală, care îi va ajuta să se odihnească mai bine după sesiunea de cumpărături.
„Compania JYSK a deschis primele magazine din România în zona de vest a țării, iar Timișoara este unul dintre primele orașe din țară în care am ajuns. Locuitorii din zonă ne cunosc și ne sunt clienți de mulți ani, de aceea am considerat că există potențial pentru un al doilea magazin JYSK în Timișoara. Suntem în permanență în expansiune și ne-am propus ca, până în 2020, să avem 100 de magazine în toată țara. Odată cu inaugurarea magazinului JYSK Timișoara 2 din bulevardul Antenei nr. 2, am mai făcut un pas spre atingerea obiectivului nostru de expansiune. Îi așteptăm pe timișoreni în noul magazin cu oferte de excepție și cu o echipă profesionistă, care îi poate ajuta cu sfaturi despre amenajarea casei și despre alegerea produselor”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.
„Suntem prezenți în Timișoara de mulți ani, iar locuitorii de aici ne sunt clienți în magazinul din zona de sud-vest a orașului. Ne-am dorit să fim și mai accesibili pentru ei și, de aceea, deschidem acum un nou magazin JYSK în Timișoara, în partea de nord. Zona este mai apropiată și de centrul orașului, așadar celor care locuiesc acolo le va fi mai ușor să ne viziteze. Îi așteptăm și în noul magazin cu oferte foarte bune, cu mobilier scandinav și cu produse de calitate dedicate somnului – saltelele, pernele, lenjeriile de pat, cearșafurile fiind punctul nostru forte”, a declarat Robert Cazacu, managerul magazinului.
JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 38 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.
Compania JYSK a sărbătorit în această primăvară 37 de ani de existență. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.
Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează un spectru larg de mărfuri casnice la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza “Scandinavian sleeping and living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilă sau aparate de iluminat și până la lenjerii de pat, perne, fețe de masă sau șervețele.
JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 33 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Piatra Neamț, Hunedoara, Focșani, Botoșani, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău etc.

Comentarii

comentarii