Acasă Sport Karateka de la Bede Shotokan au impresionat la Naţionalele de la TimişoaraEcourile...

Karateka de la Bede Shotokan au impresionat la Naţionalele de la TimişoaraEcourile impresionantei gale de karate, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, la Timişoara, nu s-au stins încă. Competiţia care a reunit cei mai tari karateka din ţară a fost

1332
DISTRIBUIȚI

Ecourile impresionantei gale de karate, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, la Timişoara, nu s-au stins încă. Competiţia care a reunit cei mai tari karateka din ţară a fost găzduită de Sala „Constantin Jude”. Elevii antrenaţi de timişorenii Adina şi Laszlo Bede au fost din nou la înălţime. De această dată, în cadrul Campionatului Naţional de Karate al Departamentului de Karate Eur&Ka.

Spectacol pe tatami

Clubul Bede Shotokan Karate Do Timişoara a obţinut mai multe rezultate remarcabile. Sportivii cuplului Bede au reuşit să cucerească patru titluri de campioni naţionali, dar au adus pentru club şi multe prezenţe pe podiumul de premiere. Roxana Vlas a devenit campioană naţională la kata individual, în cadrul categoriei 16-18 ani. Titlul suprem l-au obţinut şi Istvan Pocsai, la juniori şi Botond Tordai, la seniori. Denis Codiţă a devenit campion la categoria 8-10 ani, kumite. Sportivii de la Bede Shotokan Karate Do Timişoara au obţinut alte trei medalii de argint. Pe a doua treaptă a podiumului au urcat Dana Antoneac (kumite 14-16 ani, fete) şi Casian Cîrlig (kumite 14-16 ani, băieţi). Aceeaşi performanţă a fost obţinută şi de Bianca Horga, la categoria 10-12 ani, kumite. Iulia Martuica (8-10 ani, kata) şi Valentin Udrea (12-14 ani, kata) au terminat concursul naţional pe locul trei. Chiar dacă învingătorii culeg, de fiecare dată, toate laudele, alţi trei sportivi de la Bede Shotokan au ratat la mustaţă medaliile. Emoţiile sau neşansa i-au scos în afara prodiumului pe Claudia Gabără, Cătălina Botez şi Darius Ienci. Clubul din Timişoara a avut la campionatul naţional de karate şi doi arbitrii: Claudiu Roteliuc şi Darius Ienci.
 

Comentarii

comentarii