Acasă Actualitate Kerastase – cea mai eficientă îngrijire pentru părul tău

Kerastase – cea mai eficientă îngrijire pentru părul tău

932
DISTRIBUIȚI

Kerastase este un renumit brand francez apărut în anul 1964, a căror produse sunt concepute pe baza formulelor inovatoare și a celor mai valoroase ingrediente. Marca ocupă o poziție de lider în rândul producătorilor mondiali de produse cosmetice profesionale, astfel încât se bucură de un număr mare de clienți satisfăcuți și plăcut surprinși.

Produsele Kerastase sunt concepute pentru a oferi podoabei capilare cea mai eficientă și delicată îngrijire, îmbunătățind semnificativ starea și aspectul părului. Formulele inovatoare, ingredientele special selectate și ambalajele elegante, fac ca produsele cosmetice a renumitului brand să fie unice și îndrăgite în întreaga lume.

Mijloacele cosmetice Kerastase sunt destinate pentru a regenera și pentru a hrăni buclele cu substanțe nutritive, fiind concepute pentru toate tipurile de păr, iar gama largă include diverse produse, precum:

 • șampoane – care asigură o curățare profundă, nutriție și hidratare șuvițelor și scalpului;
 • balsamuri – care previn uscarea firelor și facilitează pieptănarea;
 • măști – care oferă un aspect sănătos și bine îngrijit buclelor;
 • fiole împotriva căderii părului – care ajută la refacerea structurii părului deteriorat și fortifică firele, astfel încât previn căderea;
 • seruri;
 • creme pentru protejarea părului de razele solare;
 • tratamente pentru netezirea buclelor;
 • spray-uri cu protecție termică;
 • exfoliante pentru scalp;
 • uleiuri – care lasă părul moale și strălucitor;
 • spume de păr – care asigură volum șuvițelor, le face mătăsoase și ușor de aranjat.

Produsele cosmetice Kerastase ajută femeile să devină mult mai atractive și frumoase, datorită părului sănătos și îngrijit. Acestea nu conțin parabeni, coloranți, SLS și alte substanțe nocive, fiind complet sigure și inofensive pentru podoaba capilară. În plus, au proprietatea să restabilească în mod eficient structura părului după vopsire și îi mențin nuanța intensă pentru un timp îndelungat. Remediile, de asemenea, stimulează creșterea părului și îl fortifică. 

Ingredientele active folosite la producerea mijloacelor cosmetice pătrund adânc în fibre, regenerând firele din interior, iar ca urmare acestea devin mai sănătoase, puternice și rezistente la factorii nocivi ai mediului, precum și la temperaturile ridicate ale aparatelor de coafat.

Kerastase se bazează pe cele mai inovatoare tehnologii și are un sortiment bogat de produse pentru îngrijirea părului, care vor satisface cerințele chiar și celor mai exigente persoane. Brandul este renumit și apreciat în întreaga lume, iar datorită acestuia, părul tău va căpăta un aspect cu adevărat spectaculos, devenind mai strălucitor, sănătos și frumos. Încearcă și tu mijloacele cosmetice marca Kerastase și cu siguranță vei rămâne încântat de efectele sale benefice asupra podoabei capilare.

Comentarii

comentarii