Acasă Actualitate KFC își deschide pentru public bucatăriile restaurantelor sale

KFC își deschide pentru public bucatăriile restaurantelor sale

DISTRIBUIȚI

KFC România își deschide bucatăriile restaurantelor sale în timpul ”Zilelor Porților Deschise”, pe 30 noiembrie și 2, 3 decembrie. Toți cei care își doresc să afle cum se desfășoară activitatea unui angajat din spatele zonei de contact direct cu clienții, cum sunt preparate zilnic celebrele produse din carne de pui și care sunt standardele de calitate pe care angajatii le respectă, o vor putea face pe parcursul celor 3 zile, între orele 10.00-12.00 și 15.00 – 17.00. Restaurantul KFC din Iulius Mall Timișoara poate fi vizita marti, 30 noiembrie. Deși curiozitățile de tot felul sunt permise și orice întrebare își va găsi răspunsul din partea angajaților KFC, vizitatorii vor avea și câteva reguli stricte de respectat. Toți cei care își doresc să participe la Zilele Porților Deschise KFC trebuie să aibă asupra lor buletinul sau cartea de identitate și vor completa o declarație pe propria răspundere conform căreia nu suferă de vreo boală transmisibilă. Vor purta echipamentul de protectie pus la dispozitie de KFC și se vor supune regulilor de acces în zonele speciale. De asemenea, participanții nu vor putea intra în bucătărie cu telefoane, aparate de filmat sau fotografiat. Lanțul de restaurante KFC este prezent cu 39 de restaurante în 17 orașe din România și funcționează în sistem de franciză, licența fiind deținută de compania US Food Network din 1997.

Comentarii

comentarii