Acasă Eveniment KIA de 16.000 de euro, confiscată la frontieră

KIA de 16.000 de euro, confiscată la frontieră

699
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la punctul de trecere al frontierei Stamora-Moravița, județul Timiș, au depistat un cetățean român care conducea un autoturism KIA, căutat de autorităţile din Franţa. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a vrut, în data de 26 septembrie, la ora 9, să efectueze formalitățile de control la frontieră.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare. Autorităţile din Franţa au introdus alerta la începutul acestui an. Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în luna septembrie 2018, fără a avea cunoştinţă că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Reprezentanții Poliției de frontieră au transmis: „Maşina în valoare de aproximativ 16.000 de euro a fost indisponibilizată la sediul sectorului poliţiei de frontieră, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”.

Comentarii

comentarii