Acasă Economic KPMG România recrutează zeci de absolvenţi şi viitori absolvenţi ai disciplinelor economice

KPMG România recrutează zeci de absolvenţi şi viitori absolvenţi ai disciplinelor economice

DISTRIBUIȚI

KPMGKPMG România recrutează în prezent câteva zeci de absolvenţi şi viitori absolvenţi ai disciplinelor economice, pentru posturi de nivel începător (entry level) în toate cele trei domenii principale în care prestează servicii (Audit, Taxe şi Consultanţă) pentru birourile companiei din Bucureşti, Timişoara şi Cluj. Posturi libere vor putea fi disponibile şi în Constanta şi Iaşi. Candidaţii selectaţi vor fi invitaţi pentru testare la unul dintre Centrele KPMG de Evaluare, unde vor avea posibilitatea să se întâlnească cu profesionişti din cadrul KPMG şi să pună întrebări despre activitatea companiei. Evaluările vor avea loc în perioada 25-26 aprilie şi 9-10 mai, iar data finală pentru depunerea cererilor pentru ambele sesiuni de recrutare va fi vineri, 17 aprilie.
Aceste evaluări fac parte dintr-o iniţiativă de recrutare care a început în luna februarie şi va continua pe tot parcursul anului 2009. KPMG a  participat la târgul de carieră Angajatori din Top care a avut loc în martie şi a organizat, de asemenea, câteva întâlniri în universităţi. În plus faţă de recrutările de absolvenţi, firma este interesată şi în candidaţi pentru posturi care solicită un nivel minim de experienţă şi calificare profesională (Seniori, Assistant Manageri şi Manageri).
După cum explică Şerban Toader, Senior Partner la KPMG în România, “recrutarea de personal nou  are loc ca răspuns la nevoile clienţilor şi face parte din continua dezvoltare a activităţilor noastre. Avem o tradiţie în cultivarea tinerelor talente şi noii noştri angajaţi vor beneficia de un program extins de training care îi va ajuta să îşi dezvolte atât abilităţile tehnice cât şi pe cele comportamentale.  Programul nostru de recrutare a absolvenţilor reprezintă o importantă investiţie în viitor, şi sperăm ca sesiunile noastre de evaluare să ne ofere ocazia să îi cunoaştem pe unii dintre cei mai talentaţi tineri absolvenţi din România.”

Comentarii

comentarii