Acasă National Krichbaum: Suntem martorii unei fraude, e incredibil pentru o ţară membră a...

Krichbaum: Suntem martorii unei fraude, e incredibil pentru o ţară membră a UE

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a declarat, duminică, la Londra, că ceea ce se întâmplă în diaspora este “incredibil” pentru o ţară membră a UE, subliniind că deja s-a produs o fraudă.
“Ce se întâmplă este incredibil mai ales pentru o ţară care este membră a Uniunii Europene. Sunt mâhnit şi indignat în acelaşi timp şi cred că domnul Ponta, care este premier, este responsabil de asta şi trebuie să demisioneze”, a declarat Gunther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, la secţia de vot de la ICR Londra, potrivit unui filmuleţ postat pe contul de Facebook al Monicăi Macovei, în care acesta stă de vorbă cu europarlamentarul român şi cu alegători care stau la coadă.
“Un premier care poartă responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă aici (…) cum poate deveni preşedinte? Este inaceptabil”, a spus parlamentarul german.
“Aici suntem martorii unei fraude reale. Este o fraudă ceea ce se întâmplă. Deja s-a produs frauda”, a mai spus Krichbaum.
“Fiecare cetăţean care vrea să voteze trebuie să aibă acest drept (….) Aşa ceva nu poate fi acceptat, noi în Germania vom observa foarte, foarte atent ceea ce se întâmplă”, a declarat preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag.
Mii de oameni aşteaptă să voteze la secţiile din Germania, Marea Britanie, R. Moldova, Franţa, Spania, Italia sau Belgia.

Comentarii

comentarii