Acasă Actualitate La Aqua Park Arsenal începe un nou sezon de distracție

La Aqua Park Arsenal începe un nou sezon de distracție

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 4 iunie, s-a deschis noul sezon de plajă și distracție. Aqua Park Arsenal  dedicat zilelor de vară călduroase, unde găsiți zone de relaxare, dar și accesorii care să asigure doza de adrenalină nelipsită parcului de aventuri din care face parte.

Șapte bazine, dintre care trei acoperite, sunt astfel gândite încât să se plieze pe nevoile aventurierilor care sosesc în Hunedoara. Interiorul este încălzit în întregime, la fel și bazinul de relaxare din exterior, în așa fel încât confortul să fie asigurat. Experiența toboganelor aduce un plus de distracție, fiind elementul de atracție principal.

Iubit de către cei mici, parcul are zone special amenajate pentru siguranța copiilor,  iar în apropiere însoțitorii se pot bucura de terasă, restaurant sau să se întindă la soare, pe unul dintre baldachinele puse la dispoziție. De asemenea, dacă plănuiți o călătorie extinsă, puteți să vă cazați în interiorul parcului, unde atracțiile continuă să apară.

Mai mult detalii despre prețuri și servicii, găsiți aici: https://arsenalpark.ro/aquapark/ sau la numărul de telefon: +400723633974. Un lucru este însă sigur, dacă pentru zilele de vară căutați activități în aer liber, ați găsit locul potrivit!

Comentarii

comentarii