Acas─â Eveniment La Arad, copiii s-au jucat cu jandarmii

La Arad, copiii s-au jucat cu jandarmii

528
DISTRIBUIȚI

Cu ocazia Zilei Interna┼úionale a Copilului, Inspectoratul de Jandarmi Jude┼úean Arad ┼či-a „deschis por┼úile”, fiind prezen┼úi la eveniment, ├«n ciuda timpului nefavorabil, peste 150 de copii. „Oaspe┼úii no┼čtri au putut urm─âri exerci┼úii demonstrative de autoap─ârare ┼či interven┼úie, precum ┼či exerci┼úii de dresaj ai c├óinilor de serviciu prezentate de instructorii chinologi”, a declarat maior Florin Zapodean, purt─âtor de cuv├ónt al Inspectoratului de Jandarmi Jude┼úean Arad. Au fost prezentate proiec┼úii video despre atribu┼úiile Jandarmeriei Rom├óne ┼či au fost vizitate standurile de prezentare al armamentului ┼či materialelor de intervan┼úie din dotarea jandarmilor.
De asemenea, copiii au fost plimba┼úi cu tehnica din dotare cu sirenele ┼či girofarele pornite, fiind foarte ├«nc├ónta┼úi ┼či entuzia┼čti.
„Pentru noi, jandarmii, a fost o mare satisfac┼úie s─â-i vedem pe copii printre noi, veseli ┼či interesa┼úi de cele prezentate ┼či ne-am propus ca ├«n fiecare an pe data de 1 iunie s─â organiz─âm astfel de evenimente”, a declarat maior Florin Zapodean, purt─âtor de cuv├ónt al Inspectoratului de Jandarmi Jude┼úean Arad.

Comentarii

comentarii