Acasă Actualitate La blocurile ridicate de ANL, pe terenul pus la dispoziţie de CJT,...

La blocurile ridicate de ANL, pe terenul pus la dispoziţie de CJT, a fost turnată fundaţia

442
DISTRIBUIȚI

Mai multe familii de tineri din Timişoara sunt mai aproape de a se muta în casă nouă. Constructorul care se ocupă de ridicarea blocurilor de la Giroc, cu finanţare din partea Agenţiei Naţionale a Locuinţei, a turnat fundaţia celor patru blocuri, a anunţat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Instituţia pe care o conduce a pus la dispoziţia ANL terenul unde aceste blocuri vor fi ridicate. Acesta este situat la intrarea în localitatea Giroc, în zona fostei unităţi militare de acolo.

„În urmă cu o lună am fost acolo personal să stau de vorbă cu muncitorii și să aflu cum merg lucrările. Astăzi vă anunț că a fost turnată fundația, lucru care mă bucură. Asta înseamnă că lucrările înaintează conform planului”, a anunţazt Dobra.

Conform proiectului, în noua locaţie vor fi ridicate patru blocuri în regim de înălţime P+2E, acestea fiind destinate tinerilor. Consiliul Județean Timiș a pus la dispoziția Agenției Naționale pentru Locuințe întreg terenul necesar, este vorba de 7.500 de mp. Proiectul costă aproximativ 15 milioane de lei, iar fondurile sunt asigurate de ANL.

Comentarii

comentarii