Acasă Actualitate La cel de-al doilea liceu ca mărime din Timiș, noul an școlar...

La cel de-al doilea liceu ca mărime din Timiș, noul an școlar a început cu 184 de elevi la clasa pregătitoare

DISTRIBUIȚI

Luni 5 septembrie, la Liceul “David Voniga” din Giroc, al doilea ca mărime din Timiș, noul an școlar 2022 -2023, a început fără prezența autorităților județului, dar cu multe emoții, bucurii, zâmbete, îmbrățișări și cu buchete de flori multicolore oferite în dar dascălilor, ca semn de respect și recunoștință.

Sutele de copii, alături de părinți, au invadat curtea școlii, de dimineață, încântați că s-au întors în clase și că își revăd colegii și dascălii. Cu nerăbdare au așteptat discursurile de bun venit ale autorităților locale și conducerii liceului.

Viceprimarul Dan Vârtosu prezent la manifestarea de deschidere le-a urat elevilor și profesorilor succes în noul an școlar. ”Dragi elevi, vă doresc să vă cultivați și să învățați cât mai bine în această unitate școlară cu profesori foarte buni, care este a doua din județul Timiș, ca mărime. Vă asigur că administrația locală este alături de dumneavoastră și că ușa mea este permanent deschisă și, cu siguranță, vom putea rezolva orice problemă împreună, prin comunicare sinceră. Vă doresc să aveți un nou an școlar cu multe împliniri!”.

Părintele paroh Marius Șonea i-a binecuvântat pe cei prezenți în curtea școlii, iar prof. Mihaela Pasacu, directoarea liceului, a avut următorul mesaj, pe scurt:

”Nou an școlar aduce emoții multe și împliniri. Școala este locul magic unde ne formăm, învățăm să fim responsabili și să socializăm, este locul unde transformăm visele în realități. Azi 5 septembrie, este ziua reîntâlnirii cu colegii și cu dascălii, această zi ne readuce împreună de la cei mai mici la cei mai mari din liceu, de la părinți, la bunici.

Pentru cei 184 de copii de la clasa pregătitoare, această zi este un mare pas făcut înainte dinspre grădiniță spre școală, obținând statutul de elevi”.

La Liceul David Voniga din Giroc, 90% dintre elevii de clasa a XII au reușit să treacă examenul de bacalaureat în 2022. Este unul dintre cele mai mari procente din Timiș.

 

 

Comentarii

comentarii