Acasă Actualitate La cinema Studio ”nu” se face pizzerie. Primarul a schimbat yala, dar...

La cinema Studio ”nu” se face pizzerie. Primarul a schimbat yala, dar angajații lui Bebe cară saci cu făină

2323
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu declara vineri că a schimbat yalele la două dintre cinematografele din Timișoara care au ajuns de curând în patrimoniul primăriei. Robu spunea că a schimbat yala de la intrarea în cinema Studio după ce, în timp ce se plimba întâmplător cu nevasta prin centrul orașului a văzut pe cineva care ieșea de acolo cu o ladă de produse agroalimentare.

Nicolae Robu plus cu declarații belicoase: „La cinematografe vom vedea de la caz la caz ce destinaţie este potrivită. Există tineri talentaţi în Timişoara care ar dori să aibă spaţiu unde să repete în domeniul muzicii şi care acum au acces la un garaj sau la un subsol insalubru. Să nu își imagineze cineva că se vor transforma cinematografele în supermarketuri, nu se va întâmpla așa ceva. Ele vor rămâne în zona culturală”.

Cu doar câteva zile înainte, surse bine informate de la Radio Erevan Timișoara (băieții de aici de obicei glumesc, dat de data aceasta au luat-o în serios) vorbeau despre transformarea cinematografului Studio într-o pizzerie. Spațiul ar fi fost ocupat (abuziv sau, poate, nu) de Bogdan Patițoiu, zis Bebe, iubitul ”faimoasei” Sandală Greblă, șefa de cabinet a primarului (sau, după alții, ”șefa” Primăriei Timișoara). Catalogați drepți minți bolnave de primar, cei de la Radio Erevan, au demascat mânăreala, iar primarul s-a prefăcut că acționează.

Yala de la Studio a rămas însă tot cea veche. Sau ”Bebe” a pus mâna și pe noile chei. Luni, la ceasul serii, mai mulți angajați ai lui Patițoiu cărau cu viteză zeci de saci cu făină din interiorul cinematografului spre un bar din apropiere al aceluiași ”pizzer”. În stradă mai era și o vitrină frigorifică, gata să fie instalată. Ori mutată. Depinde cine câștigă războiul. Sandală sau Nicolae. Surse bine informate spun că în interiorul fostului cinema totul este deja transformat în pizzerie. De amenajarea interioară s-a ocupat Luiz Design. Până și făina pentru blat era pregătită.

Așteptăm ca, în corectitudinea sa, primarul Nicolae Robu să-i găsească pe cei vinovați de situația creată. Și să-i dea afară, după ce face o plângere la DNA. Dacă nu, a schimbat yalele degeaba.

 

Comentarii

comentarii