Acasă Actualitate La CJ Timiș nu poate fi stabilit un focar de coronavirus. 18...

La CJ Timiș nu poate fi stabilit un focar de coronavirus. 18 persoane confirmate în ultimele luni

534
DISTRIBUIȚI

Mai multe cazuri de contaminare cu Covid 19 au fost descoperite în incinta Palatului Administrativ. Printre cele mai cunoscute sunt chiar cele ale fostului președinte al Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, cu o parte din staff-ul său, dar și subprefectul de Timiș, Mircea Băcală.

În total, la CJT au fost confirmate 18 cazuri de infectare în rândul angajaților, dar de la debutul pandemiei, au anunțat reprezentanții instituției. Cei de la Prefectura Timiș nu au prezentat informații în acest sens, cele două instituții activează în aceiași clădire, la Palatul Administrativ.

Deci, în cadrul CJT au fost 18 persoane confirmate ca fiind infectate cu Covid 19, de la începutul pandemiei, iar primul caz a fost stabilit în luna august). Un număr de 8 cazuri sunt active în acest moment, iar angajații se află în izolare. În cursul zilei de miercuri, 18 noiembrie, o singură persoană a fost confirmată, după ce în 17 noiembrie erau confirmate alte două persoane. În concluzie, ”cazurile sunt sporadice, CJ Timiș nu se încadrează în definiția de focar”, conform celor anunțate de instituție.

Conform debanat.ro, probleme sunt și la nivelul Prefecturii Timiș, subrefectul Mircea Băcală și o altă persoană care activează la Cabinetul Prefecturii fiind infectate. Aceiași sursă anunță că descoperit cu noul coronavirus este și șoferul prefectului de Timiș, Liliana Oneț. Deocamdată nu au fost oferite informații legate de o eventuală izolare a acesteia.

Comentarii

comentarii