Acasă Economic La cumpărături de discount cu… avionul

La cumpărături de discount cu… avionul

817
DISTRIBUIȚI

Carpatair dă startul la Discount Shopping către 6 destinaţii din Germania şi Italia

Cu ocazia deschiderii sezonului reducerilor de iarnă, Carpatair introduce programul Discount Shopping prin care oferă bilete de avion de la 98 euro + taxe (dus-intors) pentru 6 destinaţii de shopping din Germania şi Italia. Promoţia este valabilă pentru biletele achiziţionate în perioada 15 ianuarie – 15 februarie, pentru călătoriile efectuate în perioada 15 ianuarie – 15 martie, către următoarele destinaţii de renume pentru shopping: Germania – München şi Stuttgart; Italia – Roma, Milano, Florenţa şi Ancona.

„Programul Discount Shopping vine în întâmpinarea celor care doresc să valorifice reducerile de iarnă din această perioadă. Astfel, pasagerii pot face cumpărături în marile centre comerciale din oraşe, dar şi în cele de tip outlet, renumite pentru reducerile de până la 70%. În plus, au acces la branduri  internationale recunoscute care nu sunt disponibile în România,”  spune Paula Ardelean, Vice-Preşedinte Marketing & Vânzări. La achiziţia biletelor promoţionale, pasagerii primesc gratuit 10 kilograme în plus la bagaj faţă de limita normală de 20 de kilograme, pentru a le permite transportul cumpărăturilor realizate. Cele 6 destinaţii ofertate de Carpatair pentru Discount Shopping sunt recunoscute pentru centrele comerciale tip outlet. München – Ingolstadt Village este cel mai cunoscut outlet situat în apropiere de München şi oferă peste 100 de magazine de brand, la preţuri atractive. Accesul este facil, fiind situat aproape de autostradă şi la o distanţă de aproximativ 40 de kilometri de aeroport. Transferul de la aeroport este asigurat printr-un autobuz special. Stuttgart – Metzingen Outlet City este unul dintre cele mai mari centre de desfacere a produselor direct din fabrică. Centrul ofera branduri celebre la preţuri semnificativ reduse (până la 80%). O altă atracţie este orăşelul Metzingen, datorită peisajului pitoresc şi vinurilor alese din zonă. Roma – Castel Romano Designer Outlet, situat la numai 25 de kilometri de centrul Romei, găzduieşte peste 110 magazine de brand. Dispune de peste 2.000 de locuri de parcare, baruri, restaurante şi spaţii de joacă pentru copii. În această periodă centrul oferă reduceri de preţ de până la 70%. Milano Designer Outlet Serravalle este cel mai renumit outlet din regiune. Oferă peste 180 de magazine de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice, dar şi Home&Deco aparţinând celor mai renumite branduri, la preţuri reduse între 30 – 70% pe toată perioada anului. Versace, Nike, Dolce&Gabbana, Bulgari, Roberto Cavalli, Calvin Klein, Prada, sunt doar câteva dintre brandurile prestigioase prezente în outlet. Florenta – Mall Outlet Center este situat la o jumătate de oră de centrul oraşului Florenţa, oraş recunoscut pentru brandurile de renume la nivel mondial în domeniul modei, dar şi pentru pieţele în aer liber cu produse de artizanat. Principala arteră de cumpărături este Via dei Tornabuoni, care reuneşte magazine de lux precum Bulgari, Armani, Versace, Prada şi Dolce&Gabanna. Pe lângă magazine de designer, orasul italian Ancona găzduieşte multe puncte de vânzare direct din fabrică. Branduri renumite au localizată producţia în această zonă: Prada (Outlet Space), Versace, Gucci, Todd şi Hugo Boss.
Biletele Carpatair pot fi achiziţionate atât online, accesând www.carpatair.com, cât şi prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agenţiilor de turism.

 

Comentarii

comentarii