Acasă Economic La final de an, constructorii îşi dau întâlnire în Banat

La final de an, constructorii îşi dau întâlnire în Banat

517
DISTRIBUIȚI

CAMEX: de 9 ani la Timişoara!

Compania ABplus Events organizează, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timişoara, cea de-a IX-a ediţie CAMEX la Timişoara, care va avea loc în perioada 8-11 octombrie la Centrul Regional de Afaceri C.R.A.F.T. Evenimentul se bucură şi de această dată de parteneriatul cu Primăria Municipiului Timişoara, un parteneriat cu tradiţie: „CAMEX a devenit o prezenţă stabilă în spaţiul şi calendarul expoziţional al Timişoarei, dovedind prin seriozitate, implicare şi profesionalism că este un partener de încredere” a declarat Primarul Municipiului Timişoara, Gheorghe Ciuhandu, care va deschide oficial a IX-a ediţie CAMEX la Timişoara, joi, 8 octombrie, începând cu ora 12:00, la Centrul Regional de Afaceri C.R.A.F.T. Anul acesta Primăria Municipiului Timişoara va fi prezentă şi în cadrul Expoziţiei CAMEX, cu un stand special amenajat unde vor fi prezentate cele mai noi proiecte ale municipalităţii. De asemenea, timişorenii pot afla, direct de la reprezentanţii Primăriei, care sunt planurile de viitor ale oraşului şi ce soluţii oferă edilii.
Pentru al IX-lea an consecutiv CAMEX vine la Timişoara cu soluţii complete pentru construcţii. Cele peste 85 de firme care vor expune la Timişoara vor prezenta o gamă largă de produse, oferind la stand consultanţă gratuită şi chiar demonstraţii practice. Participă atât firme din ţară, precum şi reprezentanţi şi distribuitori ai unor companii importante din Ungaria, Polonia, Marea Britanie, Germania, Austria, Italia, Olanda sau Spania. „De 9 ani CAMEX oferă la Timişoara un puls corect al industriei construcţiilor din România, cu trimitere directă la zona Banatului. Într-un an care s-a dovedit a fi destul de dificil pentru întreaga industrie, încurajăm în continuare în toate oraşele importante din ţară promovarea companiilor din domeniu şi excelenţa în construcţii”, a declarat Florin Mindirigiu, Director General ABplus Events.
Continuând un parteneriat de lungă durată, DEKO Professional va prezenta la CAMEX Timişoara avantajele utilizării sistemului integrat de termoizolare versus utilizarea pachetului hibrid. Vizitatorii pot învăţa de la specialiştii prezenţi la standul DEKO cum să aleagă sistemul perfect, ce avantaje are anveloparea cu un sistem integrat de termoizolare şi care sunt riscurile utilizării sistemului hibrid. „Suntem deschişi la orice oportunitate de a răspunde provocărilor pieţei. De aceea am ales ca şi în acest an să fim alături de clienţii noştri şi prin intermediul parteneriatului cu ABplus Events, la ediţia a IX-a a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX la Timişoara. Îi invităm la Expoziţie pe toţi profesioniştii din domeniu, dar mai ales pe cei ce doresc să-şi termoizoleze clădirea în care locuiesc, pentru a afla de la reprezentaţii DEKO Professional ofertele special pregătite pentru acest eveniment,”  spune Tiberiu Andrioaiei, Director DEKO Professional de la Policolor, Partener Oficial CAMEX 2009.
Expozanţii le-au pregătit vizitatorilor mai multe surprize şi concursuri. Printre premiile de la CAMEX: un acoperiş Bramac, de 132 mp din gama Protector, ultima noutate în domeniul învelitorilor din beton, oferit de Egeria, şi 3 tablouri de colecţie de la Mozaic Art. EGERIA premiază la Timişoara cea mai bună reţetă pentru Prima Casă. Ingredientele vor fi oferite de marii producători de materiale de construcţii din România şi din Europa şi vor fi puse la dispoziţia vizitatorilor pentru a-şi elabora propriile reţete pentru prima lor casă. Aceste reţete se vor introduce într-o urnă, începând cu prima zi a Expoziţiei, respectiv 8 octombrie, iar duminică, 11 octombrie, vor fi trase la sorţi reţetele câştigătoare şi va fi înmânat marele premiu.
Compania ABplus Events vă invită la Expoziţia Naţională de Construcţii şi Instalaţii CAMEX Timişoara 2009 – evenimentul toamnei pentru industria construcţiilor din Banat!
Expoziţia va fi deschisă publicului între 8-11 octombrie, iar programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10:00 şi 18:00, iar duminică între orele 10:00 şi 14:00.
 

Comentarii

comentarii