Acasă Actualitate La mulţi ani binecuvântaţi, Părintelui Mitropolit Ioan al Banatului!

La mulţi ani binecuvântaţi, Părintelui Mitropolit Ioan al Banatului!

333
DISTRIBUIȚI

Oameni bolnavi, săraci, fără adăpost, bătrâni din azile, copii aflaţi în orice alte nevoinţe, toţi cei care au nevoie de un ajutor găsesc porţi deschise la Mitropolia Banatului, unde Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Banat, ÎPSS Ioan, îşi întinde mâna cu o binecuvântare şi o vorbă bună şi fără să promită, va rezolva tainic problemele.

În ultimii aproape doi ani, noua molimă a făcut multe victime, iar Mitropolitul Ioan al Banatului a fost alături de spitale, cămine pentru bătrâni, case de copii, cantine sociale, azile de noapte şi familii nevoiaşe, pentru care a reuşit să mobilizeze şi alţi oameni cu suflet pentru a ajuta cu aparatură şi echipamente medicale, alimente, haine, articole sanitare acolo unde a fost nevoie. Iar eforturile ÎPSS Ioan al Banatului nu se vor opri aici. A fost cel care şi-a pus sufletul inclusiv pentru proiectul Timişoara 2021 şi pentru alte proiecte sociale ale Cetăţii.

Unui om care este o mână a lui Dumnezeu pe pământ, ce-i poţi dori în ziua de naştere şi în fiecare zi, decât să trăiască mulţi ani în putere, sănătate şi binecuvântate gânduri pentru cei pe care-i păstoreşte!    

La mulţi ani, Părinte Mitropolit Ioan al Banatului!

 

 

Comentarii

comentarii