Acasă Actualitate La Mulţi Ani, ÎPS Ioan, Mitropolit al Banatului!

La Mulţi Ani, ÎPS Ioan, Mitropolit al Banatului!

DISTRIBUIȚI

“De când a venit Înalt Prea Sfinţia Sa Ioan ca Mitropolit al Banatului, se simte mâna de bun antreprenor, a crescut patrimoniul Mitropoliei, a cumpărat sediul fostul Inspectorat Şcolar din centrul Timişoarei, care urma să fie demolat, cel mai probabil, iar acum este o perlă imobiliară în care se desfăşoară activităţi creştine, a fost punctul-cheie unde s-a pregătit ITO 2023; a cumpărat un imobil din mâinile unor clanuri pentru a-l transforma, de asemenea, în loc de activităţi creştine. S-au cumpărat ori chiar s-au ridicat case pentru familii sărace cu mulţi copii, iar bunătatea lucrurilor sale nu are margini”. Sunt cuvintele unui părinte apropiat Mitropolitului Ioan al Banatului, care din smerenie, va rămâne doar în “fiască tăcere”.

O mână de fier în mănuşă de catifea, care a trecut prin pandemie ajutând spitale şi centre sociale cu donaţii în aparatură, mobilier, materiale sanitare, hrană.

Îşi serbează aniversările de naştere şi onomastice alături de oamenii străzii, în azile de bătrâni sau în leagăne de copii.

Decât o mie de vorbe de alte laude, acestea sunt cuvintele-fapte care-l definesc pe Întâi Stătătorul Bisericii Ortodoxe Române Bănăţene, Vlădica Ioan al Banatului.

La mulţi ani binecuvântaţi, în sănătate şi spor în toate faptele cele bune, ÎPS Ioan, Mitropolit al Banatului! 

Comentarii

comentarii