Acasă Administraţie La noua maternitate a Consiliului Judeţean Timiş procedura de licitaţie trebuie reluată....

La noua maternitate a Consiliului Judeţean Timiş procedura de licitaţie trebuie reluată. Oferta depusă nu era conformă

634
DISTRIBUIȚI

Speranţele legate de demararea rapidă a construcţiei la viitoarea maternitate nouă a Spitalului Judeţean Timişoara au fost infirmate de realitate… Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş, instituţia care urma să construiască această maternitate, anunţa bucuros că a fost depusă o singură ofertă, de către o singură firmă, pentru stabilirea constructorului. Deci, etapa unor eventuale contestaţii era eliminată.

Din păcate, calculele iniţiale nu s-au potrivit, iar la finalizarea licitaţiei s-a constatat că oferta depusă de firma respectivă nu era conformă cu cerinţele licitaţiei. Concluzia, una neplăcută, spune că procedura va trebui reluată. Vă reamintim că finanţarea ridicării materinităţii erau asigurată printr-un proiect transfrontalier cu fonduri europene, pe relaţia România – Ungaria.

„A fost licitat proiectul şi execuția. Din păcate, ofertantul care a participat nu a avut documentația conformă. Se reia procedura, sper ca în luna martie să fie lansată procedura din nou pentru licitație, proiectare plus execuție”, a declarat, luni, Călin Dobra. Valoarea contractului e estimată la 50 de milioane de lei. Durata contractului este de doi ani de la începutul proiectului”, a declarat Călin Dobra.

Comentarii

comentarii