Acasă Actualitate La Primăria Timișoara au început manifestările prilejuite de Săptămâna Calității Timișene

La Primăria Timișoara au început manifestările prilejuite de Săptămâna Calității Timișene

392
DISTRIBUIȚI

Luni 4 noiembrie, de la ora 13.00, la Primăria Timișoara, Asociația Generală a Inginerilor Timiș a deschis manifestările prilejuite de Săptămâna Calității Timișorene și Timișene, care se vor desfășura până în 11 noiembrie 2019.

La eveniment au participat reprezentanți ai instituțiilor locale și județene, ai mediului economic, social și politic și au dezbătut problematica calității. De asemenea, cu acest prilej au fost oferite și diplome instituțiilor și unităților economice care au promovat calitatea în 2019 și au avut rezultate deosebite, din punct de vedere calitativ.

Mesajul manifestării a fost că într-o societate și o economie sănătoase calitatea trebuie să fie pe primul locul în tot ceea ce se creează, așa este firesc. Certificatele de calitate sunt importante, dar clientului trebuie să îi dai cu adevărat produse sau servicii la nivelul de calitate de care are nevoie și la prețul corect. O catedrală de hârtie e riscantă pentru ca să dovedești calitatea și, în final, să nu îi dai ce trebuie omului. Fiecare trebuie să răspundă de calitate, nu să fie emise hârtii, de cele mai multe ori inutile. 

În data de 05.11.2019, de la ora 12.30, Societatea de Inginerii Agricole Timiș va organiza în Sala de ședinte de la IPROTIM, str. Paris nr. 2A, un simpozion naţional cu tema “Calitatea în agricultură – prezent și viitor”. Moderator: conf.dr.ing. Lavinia Mădălina Petanec – secretar A.G.I.R. Timiș. Vor fi dezbătute următoarele subiecte: 1. Calitatea producției agricole în anul agricol 2018/2019. Prezintă: dr.ing. Ionică PROHAB, prof.dr. Doru PETANEC – Direcția Județeană pentru agricultură Timiș

Tot marți 05.11.2019, de la ora 12, Societatea de Energii Regenerabile va organiza la U.P.T. un simpozion. În data de 06.11.2019, de la ora 13, Societatea Femeilor Inginer va organiza la USAMVBT, în sala 126 a Facultății de Agricultură, o masă rotundă.

În data de 06.11.2019, de la ora 13, AQUATIM și AGIR Timiș  vor organiza la AQUATIM, o masă rotundă. În data de 06.11.2019, de la ora 12, Cercul de Drumuri va organiza la sediul D.R.D.P. Timișoara, str. Coriolan Băran nr.18 o masă rotundă.

Comentarii

comentarii