Acasă Sănătate La Timișoara, doctorii vă răspund întrebărilor legate de cancerul la sân într-un...

La Timișoara, doctorii vă răspund întrebărilor legate de cancerul la sân într-un eveniment al Mămicilor Mai Tari Ca Google

1469
DISTRIBUIȚI

Mămicile Mai Tari Ca Google (MMTCG) organizează un eveniment la Timișoara în care doi medici vor răspunde întrebărilor despre cancerul la sân. Luna octombrie este dedicată luptei împotriva cancerului la sân.

Evenimentul “Sănătatea stă în mâinile tale” va avea loc în 20 octombrie, de la ora 17, la Fabrica de Haz, Bega Shopping Center, etajul IV, iar participarea este gratuită. Evenimentul este organizat de comunitatea MMTCG în parteneriat cu Asociația Moving On Breast Cancer și cu Fabrica de Haz.

„Pentru că ne pasă… pentru că suntem o comunitate de femei, de mame… pentru că sănătatea noastră este cea mai importantă, luna aceasta vom organiza o întâlnire în cadrul căreia vom discuta, alături de doi medici, despre ce înseamnă cancerul la sân, cum poate fi el prevenit, cum se face autopalparea, când este indicată, de exemplu, o ecografie sau o mamografie”, transmit Mămicile Mai Tari Ca Google.

 

Comentarii

comentarii