Acasă Actualitate La Timișoara, în noaptea de miercuri spre joi au avut loc primele...

La Timișoara, în noaptea de miercuri spre joi au avut loc primele acțiuni de împrăștiere de material antiderapant din această iarnă

DISTRIBUIȚI

În noaptea de miercuri spre joi, din cauza temperaturilor foarte scăzute, la Timișoara a existat riscul de formare a poleiului, astfel că a avut loc și prima acțiune de împrăștiere a materialului antiderapant pe străzile municipiului din această iarnă. Au fost scoase pe traseu trei utilaje ale Brantner Servicii Ecologice SRL, care au împrăștiat 10 tone de sare.

„S-a intervenit pe zonele vulnerabile, unde s-a creat polei. Trei utilaje au împrăștiat material antiderapant, în zonele: Calea Șagului, Podul Calea Șagului, Podul Săcălaz, Podul Muncii, Calea Lugojului, Calea Dorobanți, strada Grigore Alexandrescu, strada Lt. Ovidiu Balea. Rolul acestui material este de a preveni formarea poleiului, de a îngreuna așternerea zăpezii pe carosabil și de a spori siguranța în trafic pe timp de iarnă”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara.

Pentru a sesiza eventuale probleme, cetățenii au la dispoziție numerele de telefon ale dispeceratelor Brantner: 0737.770.527, 0356/401051, 0356/401052, 0356/918. De asemenea, se poate lua legătura și direct prin Biroul Salubrizare din cadrul primăriei, la numărul de telefon 0256/408335 sau pe site-ul www.primariatm.ro, la secțiunea Sesizări/Străzi și trotuare.

 

Comentarii

comentarii