Acasă Actualitate La Trattoria Bistro&Lounge, noul restaurant din Iulius Town, aduce savorile din Roma...

La Trattoria Bistro&Lounge, noul restaurant din Iulius Town, aduce savorile din Roma în centrul Timișoarei

289
DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai apreciate bucătării este cea a Italiei, cu diversitatea felurilor de mâncare și ingredientele mereu proaspete, dar și cu gustul delicios al preparatelor mediteraneene. În Iulius Town Timișoara ai parte acum de experiențe culinare exact ca în centrul Romei, la noul restaurant: La Trattoria Bistro&Lounge.

 În istoria Italiei, tratoriile erau afaceri de familie, axate pe prepararea mâncării cu gust autentic și cu rețete transmise din generație în generație. Păstrând tradiția, în Iulius Townla parterul clădirii de birouri United Business Center 1, s-a inaugurat La Trattoria Bistro&Loungeun nou conceptpersonalizat cerințelor culinare autohtone.

Se zice că la trattorie mergi când vrei să te bucuri de o seară relaxantă, într-un loc confortabil, unde preparatele sunt pe măsura așteptărilor, iar veselia nu lipsește. Noua locație din Iulius Town te așteaptă în fiecare zi cu un mic dejun delicios ori un brunchTapas & Appetizer cu bruschete, mix de brânzeturi fine cu fructe și miere sau salate fresh. Din meniul La Trattoria Bistro&Lounge nu lipsesc nici Pastele și Risotto, dar nici specialitățile din fructe de mare sau carne. Având o suprafață de aproximativ 175 metri pătrați, la La Trattoria Bistro&Lounge poți să vii împreună cu prietenii sau familia și să experimentați cu adevărat atmosfera primitoare, tipic italienească.

Noua locație din Iulius Town dispune și de o terasă generoasă, unde fiecare seară de joi va fi magică, pentru că se anunță petreceri tematice cu muzică live. Imaginează-ți un fine dining cu paste cu pui, zucchini și pesto de busuioc ori un Italian supreme Burger cu cartofi prăjiți și melodia ta preferată pe fundal, mixată de DJ-ul pe care îl urmărești pe Instagram! Săptămâna aceasta, pe 22 iulie 2021, începem seara cu Victor Diaz, care va încălzi atmosfera de la ora 20.00, iar de la 22.00, John Trend va da start distracției. 

În fiecare zi descoperi ce incursiune culinară îți este propusă. La Trattoria Bistro&Lounge este prezent și pe Facebook și Instagram, unde în fiecare dimineață este postat meniul zilei.

Comentarii

comentarii