Acasă Cultura La UVT, Cultura este Capitală – Fake-news-uri vesele și triste: invitat scriitorul...

La UVT, Cultura este Capitală – Fake-news-uri vesele și triste: invitat scriitorul și jurnalistul Ioan T. Morar

1080
DISTRIBUIȚI

„La UVT, Cultura este Capitală”, un nou eveniment live va avea loc în cadrul seriei „Conferințele UVT”. „Fake-news-uri vesele și triste” este tema dialogului pe care îl va modera prof. Mircea Mihăieș joi, 10 decembrie 2020 și care îl va avea ca invitat pe scriitorul și jurnalistul Ioan T. Morar.

Activist și diplomat (fiind numit în 2010 în postul de consul general român la Marsilia, Franța, funcție în care a rămas timp de un an), Morar este absolvent, ca șef de promoție, al Facultății de Filologie a Universității Timișoara, secția română-franceză. În perioada 1981-1986 a fost profesor de limba română la Liceul Industrial „Textila” din Lugoj, iar din 1987 a devenit redactor al revistelor „Viața studențească” și „Amfiteatru”.

Este membru al Uniunii Scriitorilor din România, membru fondator al „Academiei Cațavencu” și senior editor la „Cotidianul”, realizând totodată mai multe emisiuni de televiziune.

”La început de decembrie, vă invităm să participați la un nou dialog antrenant cu o personalitate din domeniul culturii, în cadrul unui eveniment care va fi transmis LIVE pe pagina de facebook a UVT”, îndeamnă UVT.

Comentarii

comentarii