Acasă Economic ”Lădița cu Legume” Grana Farm ajunge cu produse proaspete în Timișoara, Giroc...

”Lădița cu Legume” Grana Farm ajunge cu produse proaspete în Timișoara, Giroc și Dumbrăvița

2586
DISTRIBUIȚI

Pentru cetățenii interesați, ”Lădița cu Legume” Grana Farm ajunge, miercuri 8 aprilie, cu prima livrare de produse proaspete în Timișoara, Giroc și Dumbrăvița.

”Lădița cu Legume” din această săptămână cuprinde 2 x salate verzi, 3 x legături de ceapă, 2 x legături de usturoi și 1 kg spanac.

Toate produsele din lădiță sunt din producție proprie (producător) în seră de sticlă.

Cantitățile din lădiță pot fi modificate sau completate cu alte legume la cerere, dar înainte de a pregăti comandă de livrare în săptămâna curentă.

”Dacă doriți o lădiță cu legume sau mai multe produse din ogradă la ușa dumneavoastră, dar nu ați depus comandă încă, va rugăm să ne contactați pe messenger sau telefonic pentru a înregistra comandă până în ora 18:00.

Nu uitați să ne urmăriți pe pagină oficială ”Lădiță cu Legume”, pentru livrări săptămânale de legume proaspete la domiciliul dumneavoastră.  https://www.facebook.com/legumecaransebes/”, îndeamnă Grana Farm.

”Lădiță cu legume” este alcătuită din totalitatea legumelor gata de recoltare în ziua de dinaintea livrării. În funcție de perioada de vegetație a fiecărei plante veți putea găsi în coș legumele de sezon.

Comentarii

comentarii