Acasă Actualitate Lansarea oficială a Asociației Elevilor din Timiș are loc, sâmbătă, la UVT

Lansarea oficială a Asociației Elevilor din Timiș are loc, sâmbătă, la UVT

DISTRIBUIȚI

Asociația Elevilor din Timiș (AETM), unica organizație non-guvernamentală de elevi din județul Timiș, va fi lansată oficial, sâmbătă, 19 februarie, de la ora 10:00, la Universitatea de Vest din Timișoara sau pe platforma zoom.

Natanael Iriciuc, președintele asociației, a explicat: ”Fiecare contact pe care îl avem cu tinerii din comunitățile locale, ne întărește convingerea că acum este momentul ca tinerii din România să reprezinte o adevărată voce, în orașele și comunele în care locuiesc. Acum este momentul să luptăm pentru a forma actuala generație de tineri, conștienți de faptul că ei sunt liderii de mâine.

Asociația Elevilor din Timiș este un răspuns la această nevoie de implicare a tinerilor la nivel local, de aceea am luptat pentru a realiza un cadru în care tinerii să fie pe primul loc, un cadru în care ei sunt cei care iau atitudine și luptă pentru drepturile colegilor lor.

Asociația Elevilor din Timiș este un ONG înființat de elevi, pentru elevi. Ziua de sâmbătă, 19 februarie, vrem să o dedicăm implicării și responsabilității civice! Fiecare membru care se înscrie în AETM reprezintă o lecție de responsabilitate și devotament, iar acest lucru ne încurajează să mergem mai departe. Ne dorim să avem alături de noi, oameni, la fel de implicați, ca membrii noștri, care zi de zi sunt un exemplu pentru cei din jurul lor, prin modul în care schimbă lumea.

Așadar, dacă vă doriți să ne fiți alături la acest eveniment, vă așteptăm fizic/online sâmbătă, 19 februarie, de la ora 10:00 până la 11:00 la Universitatea de Vest din Timișoara sau pe platforma Zoom. Pentru o cât mai bună organizare, vă rugăm să ne confirmați prezența pe mail la adresa timis@asociatiaelevilor.ro până pe 18 februarie ora 17:00 – îndeamnă Natanael Iriciuc.

 

Comentarii

comentarii