Acasă Eveniment Larisa, o fată de 13 ani din Pădureni, Timiș, a dispărut de...

Larisa, o fată de 13 ani din Pădureni, Timiș, a dispărut de acasă. Părinţii cred că ar fi fost răpită

1800
DISTRIBUIȚI

Larisa Iacuş, o fată în vârstă de 13 ani, din comuna Pădureni, judeţul Timiş, este dispărută de noaptea trecută, iar părinţii se tem că fiica lor ar fi fost răpită.

Fata de 13 ani locuieşte cu părinţii în comuna Pădureni, iar seara trecută a ieşit din casă şi nu s-a mai întors.

“Suntem disperați, nepoata noastră a dispărut aseară dintr-un sat mai sărac din zona Timișoarei mai exact Pădureni. Vă rog din suflet să ne ajutaţi poate o găsim pe nepoata noastră. Este vorba de o fată de 13 ani, Larisa Iacuş, care a plecat aseară de acasă din localitatea Pădureni şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea”, este mesajul pe care mătuşa Larisei l-a trimis redacţiei Observator.

Larisa Iacuş are o înălţime de 1,60 metri, greutatea de 50 kilograme, constituţie atletică, părul brunet, lung până la nivelul umerilor şi ochii căprui.

Ultima dată când a fost văzută, Larisa purta pantaloni de trening de culoare roz cu alb, bluză de trening de culoare gri, pantofi albi şi un rucsac negru.

Este pentru prima dată când fata de 13 ani lipeşte de acasă, iar părinţii se tem de ce este mai rău şi cred că fata ar fi putut fi răpită.

Toţi cei care au informaţii despre fată sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată secţie de Poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Comentarii

comentarii