Acasă Actualitate Laser Tag în Iulius Mall Timişoara

Laser Tag în Iulius Mall Timişoara

1107
DISTRIBUIȚI

În fiecare umbră, la fiecare colţ, pericolul pândeşte! Inima bate cu putere, iar adrenalina invadează tot corpul. Misiunea trebuie îndeplinită cu orice risc! Nu este vorba despre un joc pe computer, după cum aţi fi tentaţi să credeţi. Este vorba despre experienţa pe care o veţi trăi, din 11 decembrie 2009, începând cu ora 12, în locaţia LASERLAND, amenajată în noua zonă pentru copii din Iulius Mall Timişoara.
Laser Tag, căci aşa se numeşte jocul, este un gen de paintball indoor de tip combat sau, mai simplu, un fel de Counter Strike transpus în realitate. Participanţii primesc o armă de mână care emite o rază infraroşu şi un costum (de cele mai multe ori o vestă) care recepţionează semnalul emis de armă şi pornesc, individual sau în echipă, într-o aventură cu multe piedici şi efecte speciale. Inamicii sunt „eliminaţi” doar virtual, arma cu laser neprovocând durere fizică, deoarece funcţionează ca un sistem infraroşu asemănător celui folosit de telecomenzi, fiind complet inofensiv. Muniţia este nelimitată, tot ce trebuie să facă jucătorul este să ţintească punctele luminoase de pe vestele adversarilor. Software-ul de monitorizare aplicat pe veste înregistrează activitatea tuturor participanţilor, astfel încât, la finalul jocului, fiecare participant poate afla de câte ori a fost împuşcat, de către cine, câte focuri a tras, precum şi cât de eficient a fost în luptă.
Arena Laser Tag din LASERLAND, cu o dimensiune impresionantă de 450 mp, este amenajată în stilul Armagedon, cu lumină UV totală şi mult fum, singurele elemente vizibile fiind desenele SF de pe pereţii labirintului, vestele jucătorilor şi razele laser emise de arme. Apărut în urma celui mai de succes film S.F. – Star Wars, Laser Tag se adresează persoanelor cu vârsta de peste 6 ani, amatoare de adrenalină, combat, mişcare şi spionaj. Ideal pentru activităţile de team building, Laser Tag este adesea folosit şi de trupele speciale pentru antrenament şi aplicarea strategiilor de luptă.
LASERLAND, una dintre cele mai mari locaţii de acest gen din România, cu o suprafaţă de 600 mp, cuprinde, pe lângă arena de joc, şi un Lounge Bar cu o capacitate de 40 de persoane. O partidă costă 5 RON, pentru 20 de minute de joc. Elevii şi studenţii beneficiază de o reducere de 20%, o echipă gata formată plăteşte cu 30% mai ieftin, iar două echipe gata formate beneficiază de un discount de 40%. Zilnic, între orele 10-12 se organizează Happy Hours, preţul pentru primul joc fiind redus cu 50%, iar al doilea joc consecutiv costă numai 5 RON. „Kids Party on the Move” este un eveniment special creat pentru copiii care doresc să petreacă timpul liber într-un mod original.

Comentarii

comentarii