Acasă Economic Lasting System şi Dell au organizat, la Timişoara, conferinţa „Dell Storage &...

Lasting System şi Dell au organizat, la Timişoara, conferinţa „Dell Storage & Virtualization”

DISTRIBUIȚI

Lasting System şi Dell România au organizat ieri, la Timişoara, o conferinţă pe tema Dell Storage & Virtualization. Evenimentul face parte dintr-o serie naţională de conferinţe pe această temă, desfăşurate în oraşele Cluj, Timişoara, Sibiu şi Braşov.

Programul a început cu prezentarea Dell Storage & Virtualization, susţinută de către Dragoş Tudor, SMB Channel Manager Romania şi Şerban Zîrnovan, Dell Enterprise Business Manager Romania & Bulgaria.

Virtualizarea serverelor este un subiect de maximă actualitate în lumea IT-ului şi asta datorită unor avantaje economice consistente, permiţând unor sisteme de operare multiple să funcţioneze pe baza unei singure maşini fizice, ca „virtual machine”. Astfel, se garantează consolidarea infrastructurii şi minimizarea numărului de maşini.

Participanţii au avut posibilitatea de a interacţiona cu specialişti în domeniu şi au putut afla direct de la aceştia cele mai noi detalii cu privire la Dell EqualLogic PS Series, la solutiile de storage de la Dell pentru Microsoft Hyper-V şi la noile modele de servere Dell PowerEdge. Lasting System este partener autorizat Dell pentru distribuţie şi service.
L.P.

Comentarii

comentarii