Acasă Eveniment Laura, Cristina şi Mădălin sunt cei trei adolescenţi care au murit groaznicul...

Laura, Cristina şi Mădălin sunt cei trei adolescenţi care au murit groaznicul accident din Mehedinţi, după ce maşina lor s-a izbit de un TIR

DISTRIBUIȚI

Laura, de 18 ani, Cristina, în vârstă de 22 de ani şi Mădălin, 19 ani, sunt cei trei tineri care au murit marţi seara, după ce maşina lor s-a izbit de un TIR, în Mehedinţi.

Laura (18 ani, elevă la Liceul Victor Gomoiu, Vânju Mare), Cristina (22 ani, stundentă la Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca) și Mădălin (19 ani, elev la Liceul din Vânju Mare) sunt cei trei tineri care, în această noapte, au murit în accidentul produs pe DN 56A.

Aceștia aveau toată viața înainte, dar o depășire riscantă, neregulamentară le-a spulberat destinul.

Deși martorii spun că cei trei tineri, care și-au pierdut viața în cumplitul accident, se îndreptau către o petrecere, se pare că aceștia veneau de la un antrenament.

Tânăra de 18 ani se antrena la o școală din Drobeta-Turnu Severin, pentru admiterea la Școala de Poliție Câmpina.

Șoferul de 19 ani îi era amic și se îndreptau cu cealaltă tânără către casă, în comuna Bălăcița. Înainte de accident, șoferul o dusese pe prietena sa acasă, în satul Cioroboreni.

Accidentul s-a produs pe DN56 A, între localitățile Bucura-Vânju Mare. Un tânăr de 19 ani (șoferul) și două tinere de 19, respectiv 22 de ani și-au pierdut viața, în urma impactului produs între autoturismul în care se aflau și un TIR.

“Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului ar fi intrat în depășire pe linie continuă (încercând să depășească autoturismul în care se aflau câțiva prieteni ai acestora), după care mașina sa s-a izbit de un TIR și a sfârșit în a se răsturna în afara părții carosabile.

Șoferul autotrenului a încercat să evite impactul, trăgând pe dreapta, însă efortul a fost în zadar.

Comentarii

comentarii