Acasă Actualitate Lăcaşuri de cult iluminate ornamental

Lăcaşuri de cult iluminate ornamental

DISTRIBUIȚI

Biserica_BaptistaBiserica Ortodoxă, Biserica Catolică şi lăcaşurile cultelor penticostal şi baptist din cartierul Plopi-Kuntz beneficiază, de câteva zile, de iluminat ornamental. Bisericilor li s-a dat astfel o nouă înfăţişare, şi în contextul apropierii Sfintelor Paşte, respectiv al oficierii liturghiilor ocazionate de Învierea Domnului Iisus Hristos. În plus, în ultima perioadă, în Plopi au fost înlocuite corpurile de iluminat existente cu unele noi şi performante, fiind îmbunătăţit şi iluminatul public în imediata vecinătate a locului de joacă de la Şcoala generală nr. 4 de pe strada Jules Verne.
Biserica_OrtodoxaInvestiţiile au fost realizate la solicitarea consiliului de cartier Plopi-Kuntz, fiind realizate de către Biroul Iluminat Public din cadrul Direcţiei Edilitare a Primăriei Timişoara, respectiv societatea comercială AEM, care a contractat realizarea iluminatului pentru zona respectivă.
În Timişoara au mai fost iluminate ornamental bisericile ortodoxă şi romano-catolică din Steaua-Fratelia, având ca punct de pornire iniţiativa consiliului consultativ de cartier din acea zonă a oraşului.

Comentarii

comentarii