Acasă Sport Leii din Banat se bat cu baschetbaliștii de la Dinamo București, la Timișoara

Leii din Banat se bat cu baschetbaliștii de la Dinamo București, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara deschide etapa a VI-a din sezonul regular al Ligii Naționale de baschet. Leii din Banat vor primi vizita unei formații ce și-a consolidat considerabil lotul înaintea acestui sezon, Dinamo București.

Partida va avea loc vineri, 18 noiembrie, de la ora 18,00, la sala Constantin Jude, și vine după o pauză de meciuri interne de aproape patru săptămâni, căci echipa noastră a stat în runda de dinaintea ferestrei pentru echipa națională.

Totuși, la finalul săptămânii trecute, Leii din Banat au întâlnit formația croată KK Zabok, în Alpe Adria Cup, 92-65, victorie care le-a adus calificarea în sferturile de finală.

„Eu sunt foarte mulțumit de cum s-a pregătit echipa, de cum a răspuns la tot ceea ce au cerut Nenad Markovic și Cristian Bota. Au respectat tot ce am stabilit înainte de plecarea mea la echipa națională. Vreau să evidențiez gradul foarte înalt de responsabilitate al jucătorilor, care nu au scăzut nivelul de intensitate și pregătire, chiar dacă au lipsit căpitanul Laszlo Lazar, accidentat în preziua meciului, Edward Petrescu și antrenorul principal, plecați la lotul national. Asta denotă forța grupului”, a explicat Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

Urmează o serie de trei partide în opt zile, prima dintre ele fiind cea cu Dinamo, după care săptămâna viitoare alb-violeții vor juca în deplasare (cu Spisski Rytieri, în Slovacia, marți, și cu Steaua, sâmbătă).

„Vine, într-adevăr, o serie dificilă: acum, după meciul cu Zabok, ne focusăm o vreme pe campionat. În Alpe Adria Cup, ne dorim să terminăm grupa pe primul loc, pentru a evita în sferturile de finală Pardubice, pe care o consider una dintre favoritele la câștigarea competiției. Vineri, întâlnim o echipă total schimbată față de ceea ce era Dinamo până acum. Este vorba atât despre lot, cât și despre colectivul tehnic, complet schimbat. S-a și văzut schimbarea în partida cu Voluntari. Este un vis pentru orice antrenor nou să vină la echipă, să câștige primul meci și apoi să aibă trei săptămâni răgaz pentru următoarele etape. Cu ceea ce a adus la echipă și cu câți bani a investit, se poate spune că Dinamo este una dintre favoritele certe la câștigarea campionatului. Eu, însă, cred foarte mult în forța grupului nostru, în chimia pe care am o avem și care a venit foarte repede”, spune Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

 

Comentarii

comentarii