Acasă Sport Leii din Banat vor întâlni Steaua, vineri, în sala Constantin Jude din...

Leii din Banat vor întâlni Steaua, vineri, în sala Constantin Jude din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Liga Națională de baschet masculin se reia după pauză prilejuită de jocul naționalei de seniori, în precalificările Euro 2025 (Luxemburg – România 70-73).

Tehnicianul din Timișoara, Dragan Petricevic, a revenit de la lot, iar antrenamentele s-au desfășurat în formulă completă în ultimele zile.

Leii din Banat vor întâlni Steaua, vineri, 3 decembrie, la ora 17,30, la sala C. Jude. Bucureștenii au câștigat la mustață precedentele două partide: 78-77, acasă, cu CSM Ploiești, și 111-107, după prelungiri, la Constanța, cu Athletic.

„Ne-am antrenat bine în această perioadă de întrerupere a campionatului, dar ne așteaptă un meci greu, în fața unei formații care a mai făcut transferuri. Am văzut că Steaua a învins Constanța la ea acasă și că este într-o formă bună. Totuși, jucăm pe teren propriu, ne dorim să facem un joc bun și să câștigăm”, spune Milos Komatina, căpitanul SCM OHMA Timișoara.

Steaua București l-a adus în urmă cu zece zile pe croatul Davor Konjevic (31 de ani și 1,98 înălțime), care evoluează pe postul de „shooting guard”, fiind o soluție atât pentru poziția 2, cât și pentru poziția 1.

Meciul de vineri se va disputa cu spectatori în tribune, în limita a 30% din locurile disponibile în sală și cu respectarea protocolului sanitar în vigoare.

„În cele din urmă, suporterii revin în tribune. Este bine să-i avem alături, să-i simțim acolo în tribună și să le auzim încurajările. După ce am pierdut la un punct diferență în Sibiu, devine important să învingem, că să ne menținem în zona primelor opt locuri. Îmi doresc să se vadă pe tabelă roadele muncii din aceste ultime 11-12 zile”, spune Milos Komatina.

 

Comentarii

comentarii