Acasă Actualitate Liber pentru ”Pride TM”. Marș programat pe 2 iulie, în zona centrală...

Liber pentru ”Pride TM”. Marș programat pe 2 iulie, în zona centrală a Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Asociația Identity.Education va organiza, și în 2022, festivalul ”Pride TM”, dedicat comunității LGBTQI +. Ar fi a patra ediție a evenimentului început în 2019. De această dată, potrivit unei aprobări date de viceprimarul Ruben Lațcău, ar urma să se desfășoare și un marș, pe data de 2 iulie, în zona centrală a Timișoarei.

”Între 25 iunie și 3 iulie se întâmplă Pride TM (și) în 2022! Programul final și detaliile evenimentelor o să le anunțăm perioada următoare, dar până atunci salvați data pentru că o să se lase cu o incursiune în toate dimensiunile identității queer transpusă în evenimente cu și pentru toată comunitatea”, anunță Identity.Education pe rețelele de socializare.

Conform unei solicitări de la finalul lunii martie, asociația ar dori să organizeze și un marș la începutul lunii iulie. Mai precis, pe 2 iulie, între orele 16.30 și 17.15, pe traseul Parcul C.D. Loga – bd. I.C. Brătianu – bd. Revoluției – Pod Decebal – bd. 3 August 1919 – Parcul Regina Maria. La începutul lunii aprilie, Comisia de Circulație a Primăriei Timișoara a aprobat cererea, impunând respectarea condițiilor legale: de obținere și a avizului de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Timișoara, respectarea condițiilor de securitate, stabilirea împreună cu STPT și anunțarea în presă a eventualelor devieri de traseu pentru mijloacele de transport în comun.

Comentarii

comentarii