Acasă Politica Liberalii au lăsat deocamdată politica deoparte. Robu crede că se amână alegerile

Liberalii au lăsat deocamdată politica deoparte. Robu crede că se amână alegerile

1796
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu nu poate spune sigur că nu se mai ţin alegerile, că nu face parte din conducerea centrală a partidului, dar presupune că aşa se va întâmpla din cauza aceasta. Deocamdată la nivel local nu se mai ţin şedinţe de partid la PNL, deci nici candidaturile pentru posturile de primari din mai multe localităţi nu au fost stabilite.

În ceea ce îl priveşte, Robu spune că nu a avut timp de şedinţe la PNL. El s-a dedicat administraţiei, deci nici candidaţi la primăriile din judeţ nu s-au stabilit.

„Nu ne-am mai ocupat, nu am mai avut în această săptămână şedinţă de Birou Politic Judeţean. Suntem prinşi, cel puţin eu, în activităţile administrative. Pe de o parte şi în gestiunea acestei situaţii, pe de altă parte şi în a face ca lucrurile să meargă înainte pe şantierele pe care le avem, şi avem foarte multe.  Facem calcule să mergem înainte. Vă vom ţine la curent, probabil săptămâna viitoare vom decide. Dacă lurcurile vor merge spre bine vom avea şi şedinţă şi vă vom da informaţii”, insistă liderul PNL Timiş.

Deocamdată nu se ştie ce se va întâmpla cu alegerile locale, dar probabil vor fi amânate, spune liderul PNL Timiş.

„Nu vă pot spune ce se va întâmpla, doar ca presupunere, nu sunt implicat în forul de conducere al PNL, dar probabil ele se vor amâna, dacă problemele vor continua. Este de aşteptat ca de Paşti să fie vârful, nu ne putem pronunţa cum va merge campania, dacă se va face, posibil doar online”, a încheiat Robu.

Comentarii

comentarii