Acasă Actualitate Liberalii cer ședință de plen de îndată pentru a cere explicații conducerii...

Liberalii cer ședință de plen de îndată pentru a cere explicații conducerii STPT

DISTRIBUIȚI

Consilierii PNL și aliații solicită o ședință de plen de îndată, vineri, pentru a chestiona conducerea STPT asupra datoriilor imense acumulate, a anunțat Adrian Lulciuc, din partea consilierilor locali liberali. Traficul de pe mijloacele de transport în comun e suprasaturat, spune acesta, trebuie găsite rapid soluții și explicații

”La sesizarea cetățenilor, consilierii locali PNL împreună cu colegii consilieri Roxana Iliescu și Andrei Meșter, am depus astăzi la Primărie o solicitare pentru convocarea unui plen de îndată, vineri, de la ora 17:00, pentru a cere explicații conducerii STPT cu privire la datoriile imense ale societății. Solicităm prezentarea de către directorul general al STPT a raportului privind execuția mandatului său, situația datoriilor și aspectele care îngreunează performanța societății. Vom solicita și situația mijloacelor de transport în comun, știut fiind faptul că sunt multe reclamații cu privire la numărul mic de vehicule de pe trasee. De asemenea, solicităm Consiliului de Administrație un raport care să cuprindă execuția contractelor de mandat ale directorilor, detalii cu privire la activitățile operaționale și performanțele societății”, spune Lulciuc.

El cere soluții urgente pentru ca transportul în comun să devină o alternativă viabilă pentru transportul cetățenilor.

”Dilemele și problemele care există la STPT trebuie să primească răspuns și să se găsească soluții concrete. Și asta cât mai urgent! Vacanțele s-au terminat, traficul în Timișoara este suprasaturat, iar administrația locală și serviciul de transport în comun trebuie să ofere alternative sigure pentru cetățeni”, încheie Lulciuc.

Comentarii

comentarii