Acasă Administraţie Liberalii din Dumbrăviţa au pus gând rău ambroziei. Și încep cu o…...

Liberalii din Dumbrăviţa au pus gând rău ambroziei. Și încep cu o… sesiune de informare

620
DISTRIBUIȚI

Sezonul de înflorire şi maturizare a ambroziei a început, sporii buruienii puternic alergene se răspândesc, purtaţi de vânt, la sute de kilometri distanţă, iar persoanele cu alergie, astm sau alte afecţiuni respiratorii sunt lovite în plin în fiecare an, până spre luna octombrie.

PNL Dumbrăviţa va organizează sâmbătă, 13 iulie, un eveniment despre impactul pe care îl are ambrozia asupra populaţiei, gazda iniţiativei fiind Incubatorul de Afaceri Dumbrăviţa.

În prima parte, va avea loc sesiunea de informare, între orele 10.00 – 12.00. Profesorul de agronomie, Ionel Samfira, alături de preşedintele PNL Dumbrăviţa, Sorin Iacob Drăgoi, şi cei prezenţi vor vorbi despre efectele răspândirii plantei, factorii ce favorizează creşterea ei, metode de prevenire şi combatere.

A doua parte a evenimentului va fi un exerciţiu practic. “Vom merge pe teren şi alături de specialişti în domeniu vom eradica ambrozia, potrivit metodelor discutate în sesiunea de informare. Vă aşteptăm în număr cât mai mare, pentru a identifica soluţiile eficientizării procesului de eradicare al ambroziei”, transmit liberalii din Dumbrăviţa.

Comentarii

comentarii