Acasă Cultura Librăria Cartea de Nisip Timișoara vă invită, vineri, la primul vernisaj din...

Librăria Cartea de Nisip Timișoara vă invită, vineri, la primul vernisaj din 2020: Liquid Interactions

737
DISTRIBUIȚI

Librăria Cartea de Nisip Timișoara, strada Alba Iulia nr. 1, împreună cu Asociația AIA și Art-Hoc, vă invită vineri, în data de 3 ianuarie 2020, de la ora 19:00 la vernisajul Liquid Interactions, expoziția personală de pictură a artistei clujene Teodora Pop.

Liquid Interactions este o colecție de 18 picturi pe pânză, care expuse într-un spațiu dedicat imaginarului, ne provoacă la o altfel de lectură, una în care reprezentările transced logosul pentru a lăsa loc iluzoriului, imaginarului, utopicului.

Un discurs pictural în care imaginile abstracte prind ușor contur și provoacă privitorul la o lecturare, nu prin prisma vizualului, ci prin cea a emoționalului.

Imaginile ne îndeamnă spre o cercetare intrinsecă, o reflectare lăuntrică, o evaluare sau o reevaluare a ceea ce suntem, cum, când și de ce suntem în acest fel. Amalgamul de lichide care ne formează corpurile fizice, amalgamul de emoții, simțiri, trăiri și toate interacțiunile dintre ele definesc manifestările energetice feminine sau masculine prin care reacționăm și relaționăm cu tot ceea ce înseamnă mediul: interior și exterior.

Comentarii

comentarii