Acasă Actualitate Liceul Antim Ivireanu Timișoara și Fundația Filantropia, în sprijinul unei tinere familii...

Liceul Antim Ivireanu Timișoara și Fundația Filantropia, în sprijinul unei tinere familii din Bocșa

DISTRIBUIȚI

Liceul Teologic Ortodox Antim Ivireanu Timișoara și Fundația Filantropia au organizat o acțiune caritabilă, pentru a veni în sprijinul unei tinere familii cu probleme sociale din Bocșa, Caraș Severin.

Prof. Maria Jura spune că a aflat de acest caz disperat, de această familie cu mari greutăți economice, iar profesorii și părinții copiilor au decis să facă o strângere de fonduri, atât cât s-a putut, pentru a ajuta familia cu mulți copii.

 Sprijin a venit și de la Fundația Filantropia din cadrul Mitropoliei Banatului.

“Noi, fiind o școală creștin – ortodoxă, facem acțiuni caritabile pentru mulți oameni aflați în situații dificile, în limita posibilităților noastre.

Nu suntem afaceriști sau familii bogate să avem sume mari de bani, ci fiecare donează cât își permite”, a spus prof. Jura.

Astfel, au fost trimise acestei familii hăinuțe, jucării pentru copii, scutece, dar și un frigider.

“Nu este foarte mult, dar este o acțiune făcută cu drag de părinții copiilor noștri de grădiniță. Fiind vorba de copii, părinții au fost foarte sensibili și au reacționat cu plăcere să ajute această familie din Bocșa.

Activitățile au fost organizate în parteneriat cu Fundația Filantropia.

Așa am hotărât că putem face o faptă bună și să ajutăm pe această familie”, a concluzionat prof. Maria Jura.

Familia din Bocșa va fi sprijinită și de primăria din localitate, primarul Patriciu Mirel Pascu implicându-se în acest caz.

Comentarii

comentarii