Acasă Actualitate Licitația ”Speranța de primăvară”, pentru finalizarea căminului Fecioara Maria din Giroc Timiș....

Licitația ”Speranța de primăvară”, pentru finalizarea căminului Fecioara Maria din Giroc Timiș. Participați!

DISTRIBUIȚI

Fundația Speranță pentru Voi Timișoara a lansat campania caritabilă intitulată “Licitație – Speranța de primăvară”, în scopul colectării de fonduri pentru finalizarea construcției centrului rezidențial pentru persoane vârstnice Fecioara Maria din Giroc județul Timiș.

Campania presupune scoaterea la licitație a unei colecții de tablouri și rochii de seară.

”Sperăm să vă implicați cu drag în acest proiect de suflet! Mulțumesc tuturor celor care au sprijinit până acum proiectul și apreciez implicarea!”, este mesajul eurodeputatei Maria Grapini, inițiatoarea proiectului de construire a căminului din Giroc.

Prețurile tablourilor și ale rochiilor sunt cuprinse între 600 lei și 1.500 lei și poate fi accesate și licitate aici:

Campanie “Licitație – Speranța de primăvară” – Sperantă pentru voi (sperantapentruvoi.ro)

Fundația „Speranță pentru voi” are drept scop principal sprijinirea persoanelor în vârstă, bolnave sau din familii cu venituri mici; atragerea de fonduri pentru construcția, dotarea și administrarea căminului de bătrâni „Fecioara Maria”.

Pentru realizarea acestui scop , fundația va desfășura următoarele activități: atragerea și utilizarea, în condiții legale, de surse de finanțare, resurse și bunuri economice, sub forma de donații, contribuții, sponsorizări și în orice alte forme legale, în vederea realizării scopului fundației; asigurarea finanțării din fondurile proprii a obiectivelor de investiții necesare desfășurării activitații fundației, dezvoltarea și modernizarea bazei materiale a căminului pentru bătrâni.

Amintim că, în prezența și cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, Fundația Speranță pentru Voi Timișoara și Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) au inaugurat oficial șantierul Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc, județul Timiș, în 31 ianuarie 2020, pe terenul situat în comuna Giroc – vis-a-vis cu Abația Catolică, în prezența autorităților locale, județene, a conducerii Fundației „Speranță pentru Voi și a AFAR și a primarului din Giroc, Ionel Toma.

Lucrările de construcției a căminului destinat vârstnicilor au fost sfințite de ÎPSS Ioan.

Proiectul cuprinde un pavilion de dormit și un pavilion unde vor fi sala de mese, sala de recreere și chiar o sală de îngrijiri medicale și gimnastică pentru că este clar că bătrânii au și probleme de sănătate și vor avea nevoie de mișcare.

Dacă doriți să oferiți o șansă acestor oameni aflați în dificultate, puteți face o donație în contul Fundației Speranță pentru Voi,  IBAN: R007 PIRB 3701 7294 1700 1000, deschis la First Bank, Sucursala Mărăști Timișoara.

Comentarii

comentarii