Acasă Politica Liderul USR Timişoara: „Nicolae Robu este pentru Timişoara, ceea ce este Dragnea...

Liderul USR Timişoara: „Nicolae Robu este pentru Timişoara, ceea ce este Dragnea pentru România”

1392
DISTRIBUIȚI

Noul preşedinte al filialei USR Timişoara Dan Reşitnec ales pentru 2 ani în funcţie, a anunţat în conferinţa de presă de vineri 1 februarie lucruri uimitoare: USR vrea să câştige primăria Timişoara cu o majoritate care să-i permită să guverneze municipiul fără ajutorul PNL şi al PSD. De Nicolae Robu vor să se lepede cât mai curând, mai ales după ce Dan Reşitnec l-a asemuit cu Liviu Dragnea.

“Principalul obiectiv este stabilirea unui candidat pentru Primăria Municipiului Timişoara. USR va avea un candidat la primărie şi ne propunem să-l stabilim nu mai târziu de această vară. Acum avem o listă scurtă de candidaţi robuşti pe care o vom analiza în perioada următoare şi vom lua cea mai bună decizie pentru a câştiga PMT în 2020.

Încă un mandat al lui Nicolae Robu ar fi dezastruos pentru acest oraş pentru că vedem cum se distruge sub ochii noştri, altădată Timişoara era un oraş etalon, iar acum ne uităm la Cluj, la Oradea cum se dezvoltă, iar PMT nu reuşeşte să obţină un contract pentru salubritate sau deszăpezire. Vrem să readucem Timişoara în top.

Nu vom face nicio alianţă cu domnul Robu la nivel local, dânsul este pentru Timişoara ceea ce este Dragnea pentru România. Nu putem să ne aliem cu un om care-i consideră bolnavi psihici pe cetăţenii Timişoarei.

Noi tocmai de aceea ne-am implicat în politică, pentru ca personaje ca Robu sau Dragnea să nu ne mai conducă.

Am început să pregătim oameni pentru CLT şi CJT.

Considerăm că trebuie să aducem în consiliul local Timişoara oameni integri, profesionişti, bine pregătiţi pe domeniile lor şi cărora să le pese de soarta Timişoarei. Unii dintre aceşti oameni sunt deja în USR, iar alţii cu siguranţă vor veni alături de noi până la alegerile locale din 2020.

Alt obiectiv pentru alegerile 2020 este să facem o majoritate în CLT fără PNL şi fără PSD, din măsurătorile pe care le avem acest lucru este posibil.

Nicolae Robu s-a înconjurat de oameni slabi, ajungi în funcţii în primării prin pile de partid, slab pregătiţi şi vrem să înlocuim administraţia cu oameni competenţi, adevăraţi profesionişti, iar o majoritate fără PNL şi fără PSD este o metodă sigură de a realiza acest lucru”, a spus liderul local USR.

El a lansat un apel către societatea civilă din Timişoara să vină alături de USR, experţii, asociaţiile profesionale şi împreună să schimbe faţa administraţiei după 2020.

“Vrem să colaborăm cu toate organizaţiile civice, chiar şi politice din oraş care au un ADN comun cu noi”, a conchis USR-istul.

Comentarii

comentarii