Acasă Actualitate Lista tinerilor specialiști în sănătate care vor primi locuință ANL

Lista tinerilor specialiști în sănătate care vor primi locuință ANL

DISTRIBUIȚI

Aproape 30 de tineri specialiști în sănătate propuși pentru a primi apartamente ANL, informează marți, 8 noiembrie, reprezentanții Primăriei Timișoara. Vorbim, de fapt, despre trimiterea listei cu persoanele înscrise eligibile către consiliul local spre aprobare. Proiectul de hotărâre a fost urcat pe site-ul primăriei încă din luna septembrie. Ordinea priorității pe listă a fost stabilită pe baza mai multor criterii, cum ar fi situația locativă a solicitantului, vechimea solicitării sau numărul de persoane aflate în întreținerea acestuia.

Lista solicitantilor care au acces la locuinta

Cu această ocazie, Serviciul Comunicare al Primăriei Timișoara transmite: „Una din problemele stringente ale Timișoarei în prezent este lipsa de locuințe disponibile și, adiacent, costurile în continuă creștere ale chiriilor, lucruri de care se lovesc și tinerii care lucrează în sănătate. Drept urmare, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, va înainta Consiliului Local Timișoara spre aprobare un proiect de hotărâre prin care sunt propuși aproape 30 de tineri specialiști în sănătate pentru a primi în chirie locuințe ANL, într-un bloc nou construit din zona Ion Ionescu de la Brad”.

În comunicat apare și o declarație a primarului Dominic Fritz: „Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă Timișoara este lipsa de apartamente și costul ridicat al chiriei. Avem foarte multe cereri la primărie de la persoane care ne roagă să le repartizăm o locuință, dar, din păcate, nu avem destule spații în proprietate pentru a le satisface. Tocmai de aceea salut acest proiect pe care municipalitatea timișoreană l-a realizat împreună cu ANL. O comisie a selectat specialiștii din sănătate care au cea mai mare nevoie de aceste apartamente noi, pe care le vor putea și cumpăra peste un an. Ne concentrăm atenția pe această problemă și ne dorim ca în viitor să pornim și alte proiecte cu ANL pentru construcția de locuințe pentru tineri”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Proiectul de hotărâre poate fi vizualizat pe site-ul primăriei la următorul link: Proiecte de hotărâri – Primăria Municipiului Timișoara (primariatm.ro).

Comentarii

comentarii