Acasă Economic Locaţii pemtru plata facturilor emise de E.ON în județul Timiș

Locaţii pemtru plata facturilor emise de E.ON în județul Timiș

1944
DISTRIBUIȚI

E.ON România a demarat încă din anul 2007 un amplu program de diversificare a canalelor de plată pentru achitarea facturilor de gaze naturale şi servicii, apelând la serviciile specializate oferite în acest sens de instituţiile financiar-bancare, dar şi de o multitudine de operatori de plăţi în numerar. Astfel, clienţii E.ON au posibilitatea în prezent de a achita facturile la un număr considerabil de locaţii, beneficiind de reducerea timpului alocat plăţii facturilor, simplificarea procesului de plată şi posibilitatea de a accesa diverse modalităţi de plată, inclusiv plata în numerar. Ca rezultat firesc al acestei evoluţii, E.ON a decis să-şi restrângă activităţile de încasare prin intermediul casieriilor proprii, fiind închise casieriile E.ON unde se puteau plăti facturile reprezentând contravaloarea consumului de gaze naturale şi electricitate, aceste operaţiuni fiind preluate de către partenerii companiei. Pentru ca plata facturilor de gaze naturale să se efectueze cât mai rapid şi cât mai simplu, E.ON România a dezvoltat parteneriate cu principalele bănci şi furnizori de servicii are activează în zona sa de competenţă, astfel încât clienţii companiei să beneficieze de existenţa unui număr considerabil de locaţii unde se pot achita facturile şi, totodată, de facilităţile de plată oferite de către acestea.
Astfel, clienţii companiilor E.ON Gaz România şi E.ON Gaz Distribuţie au la dispoziţie în prezent o gamă largă de posibilităţi de achitare a facturilor prin intermediul multiplelor soluţii de plată oferite de BRD – Groupe Société Générale, ING, Banca Transilvania, UniCredit Ţiriac, Banca Comercială Carpatica, MKB Romexterra, Creditcoop, PayPoint şi Payzone. Efectuarea plăţii facturilor prin intermediul tuturor acestor canale de încasare este sigură, transferurile se efectuează fără întârzieri şi nu se percep comisioane.
În judeţul Timiş, facturile emise de companiile E.ON pot fi achitate la un număr de 200 de locaţii, din care: 42 agenţii BRD – Groupe Société Générale; 9 agenţii ING Bank; 17 agenţii ale Băncii Transilvania; 9 agenţii ale Băncii Centrale Cooperatiste Creditcoop; 12 agenţii ale UniCredit Ţiriac; 5 agenţii ale Băncii Comerciale Carpatica; 1 agenţie a MKB Romexterra; 93 de puncte de încasare PayPoint; 12 puncte de încasare Payzone.

În municipiul Timişoara, facturile emise de companiile E.ON pot fi achitate la un număr de 149 de locaţii, din care:  35 agenţii BRD – Groupe Société Générale; 8 agenţii ING Bank; 15 agenţii ale Băncii Transilvania; 2 agenţii ale Băncii Centrale Cooperatiste Creditcoop; 11 agenţii ale UniCredit Ţiriac; 4 agenţii ale Băncii Comerciale Carpatica; 1 agenţie a MKB Romexterra; 65 de puncte de încasare PayPoint; 8 puncte de încasare Payzone.
Clienţii care nu sunt familiarizaţi cu metodele moderne de plată a facturilor au posibilitatea de a achita facturile în numerar la majoritatea punctelor de încasare ale instituţiilor nominalizate anterior. De asemenea, facturile de gaze naturale şi servicii pot fi achitate folosind instrumentele moderne bancare de plată puse la dispoziţie de partenerii E.ON: plata prin intermediul cardului bancar (ATM şi POS), plata prin Debit Direct, serviciul Internet Banking, virament bancar, precum şi plata prin intermediul altor dispozitive speciale specifice acestor bănci.

Comentarii

comentarii