Acasă Actualitate Locatarii de pe Cetății pot, în sfârșit, să iasă din case

Locatarii de pe Cetății pot, în sfârșit, să iasă din case

565
DISTRIBUIȚI

Luni, 5 iulie, Ziua de Vest a prezentat situația locatarilor de pe bulevardul Cetății, „blocați în imobile”. Sâmbătă, muncitorii firmei Porr Construct au săpat un șanț în fața caselor. Au uitat, însă, să improvizeze și podețe pentru ca oamenii să poată ieși sau intra fără probleme. A fost nevoie ca Ziua de Vest să sesizeze acest aspect pentru a fi luate măsuri.

Până luni, cei care nu puteau sări peste acest șanț – bătrânii, de exemplu – nu au putut să meargă să își cumpere alimente sau, după caz, medicamente, așa cum ne-a informat o persoană direct afectată. În harababura în care se găsește instituția de pe C.D. Loga, nr. 1, de când cu prezentarea și aprobarea noii organigrame, inițial nimeni nu a vrut să își asume responsabilitatea atunci când am sesizat problema Direcției de Comunicare.

A făcut-o, până la urmă, fără să țină neapărat de prerogativele sale, Culiță Chiș, cel care își va pierde poziția de director al Direcției Tehnice (DGDPPRU) odată cu punerea în aplicare a noii organigrame. Acesta s-a deplasat personal la fața locului pentru a vedea ce s-a întâmplat și a le cere reprezentanților firmei să remedieze problema.

Marți, locatarii afectați ne înștiințează că „s-a facilitat oarecum accesul”. Luni seară s-au montat podețele de metal, iar marți, și balustradele. 

Comentarii

comentarii