Acasă Actualitate Locuinţe pentru tineri, la Dudeştii Noi

Locuinţe pentru tineri, la Dudeştii Noi

DISTRIBUIȚI

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a făcut paşi concreţi pentru construirea unui bloc de locuinţe destinat tinerilor, în comuna Dudeştii Noi.

“În acest moment se lucrează la proiectul tehnic al viitoarei construcţii. Primăria Dudeştii Noi a intrat în posesia primelor randări

ale noii clădiri. Sperăm ca până la sfârşitul acestui an să reuşim să încheiem toate formalităţile, astfel încât să avem obţinută autorizaţia de construire şi în cel mai scurt timp să înceapă efectiv lucrările pe teren”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica.

Potrivit primarului Ion Goşa, se lucrează la studiul de fezabilitate pentru blocurile ANL.

“Suntem siguri că vom intra în prima finanţare de anul acesta, iar apoi, în câţiva ani, să avem blocuri ANL la cheie, pentru tinerii din comună, beneficiari ai Legii 15. Noi vom da şi locuri de casă în Solaris 3 pentru tinerii care au posibilităţi să-şi construiască o locuinţă. Beneficiarii de locuinţe ANL vor plăti o chirie modică la Primărie, în schimb vor beneficia de apartamente moderne, dotate cu ultimele tehnologii în domeniu. Încălzirea se va face cu pompe de căldură, prin sistem centralizat pentru fiecare bloc. Încălzirea va fi prin pardosea, iar sursa de energie electrică va proveni de la panouri fotovoltaice”, punctează Ion Goşa.

Comentarii

comentarii