Acasă Actualitate Locuitori din Giarmata terorizați de doi ani de petrecerile cu muzica la...

Locuitori din Giarmata terorizați de doi ani de petrecerile cu muzica la maxim de la Pensiunea Kubiq – video

DISTRIBUIȚI

Localnicii din comuna timișeană Giarmata nu mai au liniște de ani de zile. Oamenii spun că la Pensiunea Kubiq din localitate au loc chefuri nocturne la care participă polițiști și interlopi. Nici în pandemie petrecerile nu au încetat, chiar dacă participanții au fost amendați în mod repetat. Iar anul trecut, o mașină a fost incendiată intenționat în fața pensiunii. Poliția din Timiș susține că proprietarul ar fi fost sancționat în urma fiecărei plângeri, în ultimii doi ani.

Reprezentanții IPJ Timiș au transmis că plângerile au fost făcute în decurs de doi ani, iar de fiecare dată agenții ar fi sancționat proprietarul pensiunii. De asemenea, locația ar fi fost inclusă în zona de patrulare a echipajelor, potrivit Realitatea PLUS.

Sutele de sesizări trimise autorităților au rămas fără rezultat: vecinii spun că au avut loc chefuri peste chefuri, inclusiv cu participarea unor polițiști. Cel puțin 15 familii din localitate au făcut reclamații la Poliție.

Unii localnici acuză complicitatea dintre poliție, primarul comunei și interlopi. Ei au postat și mesaje pe pagina de socializare în care susțin că sunt intimidați de proprietarul pensiunii Kubiq și reclamă violența fizică din partea celor angajați de proprietar.

Calvarul ar fi început în urmă cu doi ani, când proprietarul pensiunii, Ovidiu Oprea, s-a mutat și a închiriat clădirea pentru evenimente.

Localnicii susțin că pensiunea nu are autorizație pentru acest lucru.

Contactat de Realitatea PLUS, Ovidiu Oprea, proprietarul pensiunii, susține că activitatea sa se derulează legal și că vecinii fac aceste reclamații în mod intenționat.

„Aveam de-a face cu o reclamagioaică de meserie, care nu poate trai intr-o comunitate. Mi se pare un abuz ca cineva să sune întruna la poliție din pasiunea de a face rău, mi se pare o problemă. (…) E o răutate dusă la extrem”, a declarat, în exclusivitate la Realitatea PLUS, proprietarul pensiunii din Giarmata – Ovidiu Oprea.

„Avem totul în regulă, proprietatea se inchiriază și pentru evenimente, dar se desfășoară într-o cladire speciala, cu acustica controlată”, a mai explicat Ovidiu Oprea pentru Realitatea PLUS.

Un alt incident a avut loc la pensiune anul trecut. Mașina unui luptător de kickbox din Timișoara, care participa la o petrecere la pensiune, a fost incendiată în fața imobilului.

În filmarea de pe camerele de supraveghere se vede cum o mașină oprește în fața casei, iar din ea coboară un individ care stropește bine cu un lichid inflamabil automobilul parcat, în timp ce complicele său întoarce mașina cu care au venit, pentru a se face nevăzuți cât mai repede, potrivit Realitatea PLUS.

Comentarii

comentarii